Maksimum 7-8 bin TL bütçe için kablosuz klavye önerisi

Bütçe
8000 TL
Kablosuzda uzun süre kullanımı olsun ve tercihen %65 gibi küçük olmasın.

Hocam hem kablosuz olarak uzun hem de %75 güzel bir klavye ama bütçenin çok altında, MCHOSE G75 Pro fakat @egemebb daha iyisini önerebilir ama yerinde olsam bunu alır geçerim. Bütün forum aldı kıskanıyorum hala.

Hocam ben şeyide merak ediyorum mesela bu klavye yerine G75 Pro alsam neden mahrum kalabilirim ki 😀.

Yani farkları var tabii bu direk manyetik klavye. Switchleri de gayet güzel. 8K bütçeye de G75 Pro önermem o kadar değil :D.

Yani farkları var tabii bu direk manyetik klavye. Switchleri de gayet güzel. 8K bütçeye de G75 Pro önermem o kadar değil :D.

Manyetik bile olsa 2.5 3'lere çok güzel Akko manyetik klavyeler var aradaki 4 5kyı vermeye değer bir şey olacağını düşünmüyorum ben. İkisi de klavye işte yazıyon ediyon, en fazla ne değişebilir ki

Akko, yunzii, VGN gibi markalar iyi mi gerçekten, çok klavye değiştiren birisi değilim ve takip etmiyorum. Bu markaları ilk defa duydum.

Yeni konular

Geri
Yukarı