Maksimum 8000 TL Laptop Önerisi

tarikcehiz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Teknikeri
Son düzenleyen: Moderatör:
1- Casper pişmanlıktır.
2- Casper'da Gtx 1650, Monster'da ise Gtx 1660Ti. Monster daha güçlü.
3- 16 GB fazlasıyla yeterli.
selam neye göre pişmanlıktır, ne zamandan beri pişmanlıktır.
Şu algısını casper nasıl değiştirecek bilmiyorum ama excaliburla bu algıyı değiştirmek için çok başarılı bir adım attı.
Ben de exc. kullanıcısıyım harddiskimle ilgili bir problem yaşadım açıkçası istemiyordum garantiye göndermeyi kendim alayım değiştireyim vs çok düşündüm sonra aldığım yeri bi arayayım dedim abi gel halledelim dedi, önce tam olarak ne yapmaya çalıştığını anlamamıştım ama gittim beni servise yönlendirdi 15dk mesafede problemimi 20 dk içinde çözdüler ve üstüne bilgisayarı komple temizleyip verdiler ve bunun için hiç bir ek ücret almadılar ömür boyu ücretsizmiş tüm fan bakımları.
Beni oldukça şaşırttılar geride kalmış 2 hafta beklemeler bir kaç ay beklemeler zaten sanırım şuan hukuki süresi falan da varmış ama jet servis yani
G770'i biz de 30 ağustos indirimiyle söyledik kardeşime; bugün geldi, zarif bi bilgisayar, ekranı ince ve baya hafif hocam,
kısacası ben de kesinlikle Casper'ı tavsiye ederim.

selam neye göre pişmanlıktır, ne zamandan beri pişmanlıktır.
Şu algısını casper nasıl değiştirecek bilmiyorum ama excaliburla bu algıyı değiştirmek için çok başarılı bir adım attı.
Ben de exc. kullanıcısıyım harddiskimle ilgili bir problem yaşadım açıkçası istemiyordum garantiye göndermeyi kendim alayım değiştireyim vs çok düşündüm sonra aldığım yeri bi arayayım dedim abi gel halledelim dedi, önce tam olarak ne yapmaya çalıştığını anlamamıştım ama gittim beni servise yönlendirdi 15dk mesafede problemimi 20 dk içinde çözdüler ve üstüne bilgisayarı komple temizleyip verdiler ve bunun için hiç bir ek ücret almadılar ömür boyu ücretsizmiş tüm fan bakımları.
Beni oldukça şaşırttılar geride kalmış 2 hafta beklemeler bir kaç ay beklemeler zaten sanırım şuan hukuki süresi falan da varmış ama jet servis yani
G770'i biz de 30 ağustos indirimiyle söyledik kardeşime; bugün geldi, zarif bi bilgisayar, ekranı ince ve baya hafif hocam,
kısacası ben de kesinlikle Casper'ı tavsiye ederim.
Ben de memnunum hem servisinden hem de üründen sizin de problem yaşamamanız iyi olmuş.
Bir kez donanım olarak Monster daha iyi şu durumda Monster almak daha mantıklı.

Kendiniz sorun yaşamasınız zaten.

Sıcaklık değerleri nasıl?

Garanti konusunda sıkıntı yaşamamanız iyi olmuş 🙂
ekran kartı bi üst model sadece işlemcileri aynı, casperda 16 gb fazladan ram ve 1 tb hdd ve fazladan ssd var ssd ve ram monstera göre de ikişer katı sen şiimdi donanım olarak nasıl üstün diyorsun ki kardeş

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı