Malta'dan laptop alınır mı?

Bütçe
Aman aman pahalı olmadıkça (200-300K) gibi bütçe sıkıntı deil

xxbBme

Picopat
Daha fazla  
Bu yaz tatili Allah'ın izniyle Malta'ya çalışmaya gideceğim amcamın yanına. Orada laptop almayı düşünüyorum. Oradaki elektronik aletlerle buradakilerin aşırı fiyat farkı var mı ve ülke çıkışında vergi gibi sıkıntılar yaşar mıyım? Ayrıca laptop öneriniz var mı? Fiyat önemli değil ama aman aman da pahalı olmasın. Her şey için yetecek bir model istiyorum, yani uzun süre beni götürsün istiyorum. Sadece önemli olmayan bir kriterim var, kasası sağlam olursa güzel olur. Bu iki konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

Bilmiyorum fakat en basitinden oranın bir sitesinden aynı laptop fiyatına bak birde buradan bak.

Razer laptop alabilirsin. Macbook Pro M5 alabilirsin.

Razer laptop Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum.

Razer laptop alabilirsin. Macbook Pro M5 alabilirsin.

Razer laptop Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum.
macbooklar oyun için iyi deil diye biliyiyorum razerada bakarım

Klavye sorun olmayacaksa alinir, fakat yurt dışı laptoplarin klavyelerine bir türlü ısınamayan insanlardanım.
onlarınki q klavye deilmi tr de çoğunluk zaten q klavye kullanmıyormu ?

@DjKedi hocam, o zaman Türkçe klavye alabilir. Malta'da satılmıyorsa Türkiye'den Malta'ya götürebilirim.

MacBook'lar oyun için iyi değil diye biliyiyorum razerada bakarım.

Onlarınki Q klavye değilmi TR de çoğunluk zaten Q klavye kullanmıyor mu?

Q klavye ama dizilimi değişik, ğ ü ş i ö ç yerine noktalama işaretleri oluyor falan ya o açidan dedim. Mesela alttaki gibi, küçük enter <> tuşlarinin konumu özellikle yazilimla uğraştiğim için bana batıyor ben ondan rahat edemiyorum.

bunu bence bir programla yaoılabilir tuş atamaları değiştirilebilir , zaten harici bir klavye kullanmayı düşünüyorum

ve bence maltada bizim kullandığımız klavyelerden bulunan laptoplar illaki vardır çünkü malta turist olarak rabet gören biryer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…