Alpagu1 Femtopat Katılım 28 Temmuz 2025 Mesajlar 26 29 Temmuz 2025 #11 Sakuya Izayoi dedi: RAT olduğunu sanmıyorum ancak Edge hedefe alındığına göre değil de diyemem. Olma ihtimali var. Elinizdeki yazılımlar ile silmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... nasıl yani , nasıl deneyim anlamadım Sakuya Izayoi dedi: Eğer sisteminiz boşsa ve içinde elzem bir veri yoksa bence yeniden temiz kurulum yapıp sürücüleri elinizle tekrardan kurmanız daha doğru olacaktır efendim. Bir daha da bu tarz toplu sürücü kurma yazılımı kullanmayınız güvenliğiniz için. Genişletmek için tıkla... bu arada avastın bulduğunu incelediniz mi hocam?
Sakuya Izayoi dedi: RAT olduğunu sanmıyorum ancak Edge hedefe alındığına göre değil de diyemem. Olma ihtimali var. Elinizdeki yazılımlar ile silmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... nasıl yani , nasıl deneyim anlamadım Sakuya Izayoi dedi: Eğer sisteminiz boşsa ve içinde elzem bir veri yoksa bence yeniden temiz kurulum yapıp sürücüleri elinizle tekrardan kurmanız daha doğru olacaktır efendim. Bir daha da bu tarz toplu sürücü kurma yazılımı kullanmayınız güvenliğiniz için. Genişletmek için tıkla... bu arada avastın bulduğunu incelediniz mi hocam?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Temmuz 2025 #12 Evet Avast tespitine dayanarak RAT olduğu şüphesine düştüm açıkçası. Zararlıyı karantina altına alıp silmeyi denediniz mi? Malwarebytes silebilir diye düşünüyorum.
Evet Avast tespitine dayanarak RAT olduğu şüphesine düştüm açıkçası. Zararlıyı karantina altına alıp silmeyi denediniz mi? Malwarebytes silebilir diye düşünüyorum.
aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #13 Sakuya Izayoi dedi: Evet Avast tespitine dayanarak RAT olduğu şüphesine düştüm açıkçası. Zararlıyı karantina altına alıp silmeyi denediniz mi? Malwarebytes silebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam , Avast ile bir daha tarama yaptım ama bulmadı aynı şeyi sildiğim için, hangi zararlıdan bahsediyorsunuz acaba Sakuya Izayoi dedi: Evet Avast tespitine dayanarak RAT olduğu şüphesine düştüm açıkçası. Zararlıyı karantina altına alıp silmeyi denediniz mi? Malwarebytes silebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada neden RAT düşüncesi düştü acaba
Sakuya Izayoi dedi: Evet Avast tespitine dayanarak RAT olduğu şüphesine düştüm açıkçası. Zararlıyı karantina altına alıp silmeyi denediniz mi? Malwarebytes silebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam , Avast ile bir daha tarama yaptım ama bulmadı aynı şeyi sildiğim için, hangi zararlıdan bahsediyorsunuz acaba Sakuya Izayoi dedi: Evet Avast tespitine dayanarak RAT olduğu şüphesine düştüm açıkçası. Zararlıyı karantina altına alıp silmeyi denediniz mi? Malwarebytes silebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada neden RAT düşüncesi düştü acaba
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Temmuz 2025 #14 @aspandakii Az yukarıdaki resime bakar mısınız? Orada yazıyor zararlının hedefi.
aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #15 Sakuya Izayoi dedi: @aspandakii Az yukarıdaki resime bakar mısınız? Orada yazıyor zararlının hedefi. Genişletmek için tıkla... Avast'a mı bakayım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2025
Sakuya Izayoi dedi: @aspandakii Az yukarıdaki resime bakar mısınız? Orada yazıyor zararlının hedefi. Genişletmek için tıkla... Avast'a mı bakayım?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Temmuz 2025 #16 Tarayıcıyı hedef aliyorsa eğer arka plandan "Remote Access" araçlarını çekmeye çalışabilir eğer başarılı bir zararlı değilse. @aspandakii @aspandakii Evet lütfen.
Tarayıcıyı hedef aliyorsa eğer arka plandan "Remote Access" araçlarını çekmeye çalışabilir eğer başarılı bir zararlı değilse. @aspandakii @aspandakii Evet lütfen.
aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #17 Sakuya Izayoi dedi: Tarayıcıyı hedef aliyorsa eğer arka plandan "Remote Access" araçlarını çekmeye çalışabilir eğer başarılı bir zararlı değilse. @aspandakii @aspandakii Evet lütfen. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım , emin miyiz virüs olduğuna Sakuya Izayoi dedi: Tarayıcıyı hedef aliyorsa eğer arka plandan "Remote Access" araçlarını çekmeye çalışabilir eğer başarılı bir zararlı değilse. @aspandakii @aspandakii Evet lütfen. Genişletmek için tıkla... Baktım bu arada Microsoft edge yazıyor ama ben Google kullanıyorum
Sakuya Izayoi dedi: Tarayıcıyı hedef aliyorsa eğer arka plandan "Remote Access" araçlarını çekmeye çalışabilir eğer başarılı bir zararlı değilse. @aspandakii @aspandakii Evet lütfen. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım , emin miyiz virüs olduğuna Sakuya Izayoi dedi: Tarayıcıyı hedef aliyorsa eğer arka plandan "Remote Access" araçlarını çekmeye çalışabilir eğer başarılı bir zararlı değilse. @aspandakii @aspandakii Evet lütfen. Genişletmek için tıkla... Baktım bu arada Microsoft edge yazıyor ama ben Google kullanıyorum
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Temmuz 2025 #18 Silebilirsiniz. Bu en doğrusu olacaktır. Ve lütfen sakin olun.
aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #19 Sakuya Izayoi dedi: Silebilirsiniz. Bu en doğrusu olacaktır. Ve lütfen sakin olun. Genişletmek için tıkla... Avastınkine tehtid seçip uygula dedim efendim Sakuya Izayoi dedi: Silebilirsiniz. Bu en doğrusu olacaktır. Ve lütfen sakin olun. Genişletmek için tıkla... Başka ne yapabilirim
Sakuya Izayoi dedi: Silebilirsiniz. Bu en doğrusu olacaktır. Ve lütfen sakin olun. Genişletmek için tıkla... Avastınkine tehtid seçip uygula dedim efendim Sakuya Izayoi dedi: Silebilirsiniz. Bu en doğrusu olacaktır. Ve lütfen sakin olun. Genişletmek için tıkla... Başka ne yapabilirim
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Temmuz 2025 #20 Tekrar tarama yapabilirsiniz mümkünse Malwarebytes, Avast ve ESET ile. Eğer tehdit bulunamazsa temizdir yüksek ihtimalle.
Tekrar tarama yapabilirsiniz mümkünse Malwarebytes, Avast ve ESET ile. Eğer tehdit bulunamazsa temizdir yüksek ihtimalle.