Çözüldü Malwarebytes taramasında virüs görünüyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raxee

Centipat
Daha fazla  
Böyle sonuç buldu bunlar virüs mü? Quarantina 3 itemse tıladım silinmiş midir onlar?

Ekran görüntüsü 2025-04-07 175958.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"Dedection History" bölümünden karantinadaki dosyaları seçip silerseniz silmiş olursunuz. Boşuna yeniden tarama yapmanıza gerek kalmaz hem bu şekilde bence.
Karantinaya almışsınız, dosya yoluna gidip ilgili dosyaları da gösterir misiniz?

İkisi Utorrent kaynaklı gördüğüm kadarıyla, diğeri ise çoklu yüklemeye neden olan bir yazılımdan kaynaklı. (Hani siz istemeseniz de Opera ve Avast indiren yazılımlar var ya o türden.)

Yakın zamanda korsan uygulama mı indirdiniz?

Karantinaya almışsınız, dosya yoluna gidip ilgili dosyaları da gösterir misiniz?

İkisi Utorrent kaynaklı gördüğüm kadarıyla, diğeri ise çoklu yüklemeye neden olan bir yazılımdan kaynaklı. (Hani siz istemeseniz de Opera ve Avast indiren yazılımlar var ya o türden.)

Hayır korsan birşey indirmedim türkçe yama ve fm için logo paketi indirdim tek.

Dosya yoluna nasıl bakılıyor.

"Export" tuşuna basınca görünüyordu diye hatırlıyorum.

İndirdiğiniz yamalara istenmeyen yazılım sıkıştırılmış olabilir.

İndirdiğiniz yamalara istenmeyen yazılım sıkıştırılmış olabilir.
Exporta basınca birşey indiriyor birşey olmuyor şimdi tam tarama yapsam ve temiz çıksa kurtulmuş olurmuyum bunlardan?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-07 183445.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-07 183445.png
    79,1 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı