Malwarebytes silinmiyor

Tolga_5252

Centipat
Katılım
15 Mayıs 2021
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımdan Malwarebytes'ı uninstall yapıyorum, uygulama siliniyor (aslında tam olarak silinmiyor, arka planda çalışmaya devam ediyor, kapat deyince de erişim engellendi diyor), bir süre sonra bilgisayar donuyor ve güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Geri açtığımda da Malwarebytes aynı şekilde karşıma çıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar dediğiniz şeyi deniyorum kaldırılıyor fakat sonra bilgisayar donuyor, ben de güç tuşundan kapa aç yapıyorum açtığımda Malwarebytes silinmemiş oluyor(geç döndüğüm için kusura bakma)
 
Sol alttaki Windows logosuna sağ tık > Uygulamalar ve özelliklere tıklayınca çıkan listeden silince sorunsuz silinmesi gerekiyor. Ben kendim böyle silmiştim. Malwarebytes destek aracının da işe yaraması lazım, garip. Görev yöneticisinden Malwarebytes ile ilgili işlemler hâlâ görev yöneticisinde varsa sağ tıklayıp dosya konumlarını açıp silmeyi deneyin. Daha önce kullandığım Avira adlı antivirüsü böyle silmiştim.
 
Revo Uninstaller gibi uygulamalar ile kaldırmayı denediniz mi?
Bir o yöntem kaldı, her "bu zaten işe yarar" dememiz aç kapaya sebep olduğu için ona gelemedik daha onu da deneyeceğiz az kaldı
Dedik acaba uygulama mı engelliyor, inaktif hale getirdik kendini geri açtı acaba bundan olabilir mi? Olabilirse nasıl kapatırız bunu?
 

Geri
Yukarı