Manhwa önerisi

NorthOfTheWest

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana lookism gibi manhwa önerir misiniz? Okuduklarim lookism, viral hit, Manager kim, to not dıe, irl Quest, Quest supremacy, hectopascal, şeytanın okula geri dönüşü, study group, paralı askerin eve dönüşü, highscool bully, bir de çok bilinmeyen manhwa okuma siteleri güncel varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bana lookism gibi manhwa önerir misiniz? Okuduklarim lookism, viral hit, Manager kim, to not dıe, irl Quest, Quest supremacy, hectopascal, şeytanın okula geri dönüşü, study group, paralı askerin eve dönüşü, highscool bully, bir de çok bilinmeyen manhwa okuma siteleri güncel varsa yazarsanız sevinirim.
Solo Leveling

Omniscent Reader's Viewpoint.

Wind Breaker bakabilirsin. Manhwa çok okusam da bu tür serileri sevmediğimden pek benzerlerini bilmiyorum. Site olarak da aklıma gelenlerle alakalı fikirlerimi yazacağım.

Hayalistic = Piyasada kendi çevirisini yapan site çok yok. Burası diğerlerinin aksine çalmak yerine kendi yapıyor çeviriyi. Ama yaptıkları seriler genelde romantik türünde oluyor. Aksiyon temalı çevirilerinin de çoğu yarıda bırakılıyor zaten.

Mangatr = Manga-Manhwa her türden şey bulunuyor. Ama seriler her zaman yarıda bırakılıyor. Telefondaki arayüzünü sevmediğim için çok kullamıyorum.

Rüyamanga = Çeviriyi başka sitelerden çalıyorlar. Ama çoğu sitede başıma gelen geç yüklenme burada başıma gelmiyor diye ara sıra kullanıyorum.

Mangasehri = Rüyamanga hakkında dediklerimin aynısın bunun içinde geçerli.

Gölge Bahçesi = Birkaç serinin güncelini buradan takip ediyorum. Bildiğime göre tüm çevirileri kendileri yapıyorlar.

MerlinScans = 10 seri takip ediyorsam 9'u buradan. Çevirileri gerçekten iyi ve çoğunlukla hızlı geliyor. Şuan favori sitelerimden.

Sen bayağı sağlamlarını okumuşsun zaten, ama yine de lookism havası taşıyan birkaç tane daha yazayım, belki gözünden kaçan vardır:
  • weak Hero
  • hanlim gym
  • get schooled
  • Jungle juice
  • dokgo / dokgo rewind
  • the boxer

Siteler konusunda da açık konuşayım, çoğu ya kapanıyor ya reklam çöplüğü oluyor. Bu listeyi önerebilirim sana, Lookism benzeri manhwalar.

Geri
Yukarı