Millet İttifakında tek adamlık sistemi yok herkesin görüşüne değer veriliyorİyi parti daha Cumhurbaşkanlığına aday değil neyin kafasındasınız siz? Hangi güç veya yetki ile vaad veriyor?
Apo ile helalleşeceğiz demiyor orada.Kılıçdaroğlu: Demirtaş haksız yere tutuluyor! 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' demek ne zamandan beri suç sayılmıyor?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında, 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' diyen HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın haksız yere tutulduğunu söyledi.www.yeniakit.com.tr
"Avrupa Birliği özerklik şartını uygulamaya koyacağını vurguluyor"Millet İttifakında tek adamlık sistemi yok herkesin görüşüne değer veriliyorAyrıca İYİ Parti kendini 2023 sonrası için hazırlıyor.
Apo ile helalleşeceğiz demiyor orada.
Hangisi var mesela? Videolarını paylaştığım Kılıçdaroğlu ve ittifağı mı? Yoksa benim de içine girmeyi zaman zaman düşündüğüm Zafer Partisi mi? Ali Babacan mı?ama elde o var.
Yine tekrarlıyorum terör örgütü ile helalleşeceğiz demiyor. Ayrıca teröristlerin görüşleri önemsiz hiçbir şekilde değer bulmayacak. Başkalarının konuyu başka yerlere çekmesi KK'nin sözleri olmuyor."Avrupa Birliği özerklik şartını uygulamaya koyacağını vurguluyor"
Benim mahalleme yapılacak cami ya da heykelin kararını zahmet olmazsa ben alayım değil mi?
Millet İttifakında tek adamlık sistemi yok herkesin görüşüne değer veriliyorAyrıca İYİ Parti kendini 2023 sonrası için hazırlıyor.
Sizin demokrasi ile tanışmanız gerekiyorHerkesin görüşüne nasıl değer verilicek sizin akılınız mantığınız bunu alıyor mu? Şimdi yüzde 20-25 oy alan CHP ile yüzde 10-15 oy alan İYİ partinin yanında yüzde 1-2 oy alan 3-4 partinin söylemi bir olacak? Eşit haklara sahip olacaklar bu kafanıza yatıyor mu gerçekten?
Helalliğe takılıp kalıyorsun... Açık açık Avrupa Birliği özerklik şartlarını uygulamaya koyacağız diyor. Ne demek bu?Yine tekrarlıyorum terör örgütü ile helalleşeceğiz demiyor. Ayrıca teröristlerin görüşleri önemsiz hiçbir şekilde değer bulmayacak. Başkalarının konuyu başka yerlere çekmesi KK'nin sözleri olmuyor.
Bakımı da israf. Elbette yıkılmasını da isteyebilir insan.Yapılırken tabii ki kararı sen al ona en ufak bir itirazım yok.
Ama yapılmış oraya yüzbinlerce TL masraf edilmiş. İktidar değişti biz yıkacaz kafasına söylüyorum ben. Yoksa proje hiç yapılmadan önce halka sor park mı istiyon cami mi yoksa spor salonu mu ne isterlerse yap.
Ama bittikten sonra bunu diğerleri yaptı biz yıkacaz denmez israf olur diyorum.
O şey 88'den beri uygulanıyor yalnız.Helalliğe takılıp kalıyorsun... Açık açık Avrupa Birliği özerklik şartlarını uygulamaya koyacağız diyor. Ne demek bu?
Yahu onu teröristin teki diyor sen ne zamandan beri teröristlerin lafıyla hareket ediyorsun? Ben teröristlerin lafını ciddiye dahi almıyorum.Açık açık Avrupa Birliği özerklik şartlarını uygulamaya koyacağız diyor. Ne demek bu?
Senin tanışman gerekiyor. Demokrasi dediğin şey herkesin görüşüne değer vermek değil çoğunluğun görüşüne değer vermektir. 3 kişilik popülasyonda 2 kişi Adana'ya 1 kişi Erzurum'a gitmek istiyorsa demokrasiye göre Adana'ya gidilir. Anladın mı?Sizin demokrasi ile tanışmanız gerekiyor
Tamam işte. Millet İttifakı da o yönde hareket ediyor zaten.Demokrasi dediğin şey herkesin görüşüne değer vermek değil çoğunluğun görüşüne değer vermektir. 3 kişilik popülasyonda 2 kişi Adana'ya 1 kişi Erzurum'a gitmek istiyorsa demokrasiye göre Adana'ya gidilir.