Sen sevme gerek yok.
Bizim yüzümüzden değil sizin gibi ülkeyi mülteci kampına çevirenler ve makarna severler yüzünden 20 yıldır bu halde ülke. Kuru ekmek yemeye razıyım ama ülkemde ortadoğu faresi istemiyorum.Şu adamı bile harcayacaksınız ona yanıyorum. ( Sizin gibiler yüzünden işte CHP 20 senedir yüzde 20 bandında geziyor. Ve diğer muhalefet partilerinin oy oranı artmıyor.)
HDP Mansur Yavaş aday olursa aday çıkarırız dedi diye üstü çizildi resmen. Türkiye'de her kesimi kucaklayabilecek ve bu nefret ortamını azaltabilecek ender isimlerden ama. Muhalefet seçim kazanmak değil koltuk kaybetmeme derdinde olduğu için. Çizecekler üstünü.
Not: Tekrar söylüyorum. Mansur Yavaş orayı yıkıp körlemesine muhalifleri mutlu etmek yerine orayı adam edip ülkeye kazandırsa çok daha fazla artı toplar. Bakalım nasıl bir hamle gelecek bu saatten sonra...
Not2: Bu halkta sorma işinin ileriye dönük handikapları var bakalım o ne olacak. Siyasi nefret ortamını arttırıp ileride bu sefer diğer taraf yönetimi alınca onun yaptıklarını halka sorup yıkmaya kalkarsa sonuç ne olacak?
Bizim yüzümüzden değil sizin gibi ülkeyi mülteci kampına çevirenler ve makarna severler yüzünden 20 yıldır bu halde ülke. Kuru ekmek yemeye razıyım ama ülkemde ortadoğu faresi istemiyorum.
Ama halk makarna seviyor işte. Yoksa şimdiye on kere Kemal Kılıçdaroğlu kazanırdı seçimi. Makarna dağıtamadığına kazanamıyor(!) tek eksiği o muhalefetin.
Davut Akp'den emir alıyordu artık tek adam oldu Erdoğan, kimseye emir vermesine gerek yok artık her istediği oluyor.
İroni işaretlerini kaldır çünkü bu yüzden kazanamıyor. Elinde kuranla çıkması gerek kafalarına çay ve makarna fırlatması gerek. Gerçi solcu kitle o makarnaları kafasına geri atar Kılıçdaroğlu'nun o yüzden yapamaz. Ama malum kitleden oy kazanacağı kesino kitle de çok olduğu için seçimi kazanırdı kısaca.
Oha hemen 20 bin TL'lik makarna alıp seçim çalışmalarına başlayayım en kötü ihtimal meclise kapağı atabilirim buna yeter
Evet, haklısınız hem de sonuna kadar. Peki bilin bakalım neden? Çünkü bunlar beraber çalışıyor, bundan emin oldum artık. Bu durumda tabii ki biri kazanacak diğeri de ekmek yiyecek.Yoksa AKP'nin normal şartlarda alması gereken oy yüzde 15-20 bandı iken. Sırf alternatifsizlik ve muhalefetin kötülüğü AKP'yi parlattı.
Muhalefetin lideri olmadığı ve kalitesiz olduğunu kabul ettiğiniz gün bu ülke çok büyük bir adım atacak ve güzel bir ilerleme olacak. Ama halen siz başka dünyalardasınız.
12 yıl 10 seçim kaybetmenin gram oy arttırmamanın sebebi hep halk zaten(!). Yoksa muhalefet çok süper.
AKP'nin iktidarda bunca süre kalmasının tek nedeni muhalefetsizlik bunu görmüyor musunuz? Yoksa AKP'nin normal şartlarda alması gereken oy yüzde 15-20 bandı iken. Sırf alternatifsizlik ve muhalefetin kötülüğü AKP'yi parlattı.
Adam, karım kızım feda olsun diyor kadının teki cariyesi olurum diyor. Böyle bir kitleyi kimse kazanamaz maalesef
Aynen aynen kesin öyledir.
Yoksa çok kaliteli muhalefet ve alternatif iktidar adayları var ülkede.
Ama halk makarna seviyor işte. Yoksa şimdiye on kere Kemal Kılıçdaroğlu kazanırdı seçimi. Makarna dağıtamadığına kazanamıyor(!) Tek eksiği o muhalefetin.
Not: Ülkeyi mülteci kampına çeviren durum Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olduğu dönem yapılan hamlelerdir. Ve şu an bir bak bakalım Ahmet hoca hangi parti ile iş tutuyor? Ve ortak yol yürüyor.
Not: Muhalefetin en iyi adayı Mansur Yavaş'tır. Ama göz göre göre harcayacaklar adamı.
@ÖzkanK anladık her yoruma AKP beleş maaş veriyor ama bu kadar da olmaz. Kendinizi herkesin ortasında ne kadar rezil ve yalancı olduğunuzu gösterdiniz.