Ne maaşı? Bir partiye üyeliğim bile yok benim. Para alan para ile yorum yapan varsa Allah belasını versin.
Siz mantıklı düşünme yeteneğinizi de kaybetmişiniz. Ben para alıyor olsam AKP'ye çalışıyor olsam. Deli gibi Kemal Kılıçdaroğlu savunurum. Ondan daha iyi muhalefet lideri mi olur? 12 yılda 10 kere yenmiş. Girdiği her seçimde yenmiş. Bunu bile düşünemiyorsunuz.
Ben gerçekleri söyledikçe cevap veremeyip saçmalama moduna giriyorsunuz. Şuraya sıradan insanların sokakta ki vatandaşın bakış açısını onlardan aldığım gözlemleri yazıyorum. Ama siz sosyal medya içersini de sizin gibi yüzde 1 bile etmeyecek kitleye göre hareket ediyorsunuz.
Şu ülkeye gerçekten azıcıkta olsa kaliteli muhalifler lazım. AKP'ye saydırmayı muhalifler sanan sığ bir grup var çünkü. En ufak bir eleştiri görsün sorgulamak yerine atın bunu dışarı banlayın susturun ceza verin. Bunlar olmaz ve üstüne cevap veremez ise kesin bu paralı kesin para alıyor trol tarzı saldırılara geçiyorsunuz. Azıcık ama azıcık şu aklınızı mantığınızı kullanın.
Bazı şeyleri adınız gibi biliyorsunuz ama siyasi nefret gözünüz kör etmiş.
Herkes sizin yüzünüzü artık biliyor. Yazdıklarınızı kimse takmıyor.
Zaten park heba olmuş mansur yavaş ne yapsın ki? En son gittiğimde şunu farketmiştim. Park gereksiz büyük ve bazı oyuncakların kullanılamaz hale gelmesiydi. Bazılarıda yıkık, dökük, paslanmış haldelerdi. Boşuna parkı düzeltmeye gerek yok bence.Bu Anka park siyasi rant için heba ediliyor resmen.
Halkın vatandaşın çıkarı için kullanmak oraya yapılan yatırımı kurtarmak yerine siyasi şov malzemesi ediliyor sürekli.
Mansur Başkan'ı severim ama vatandaşa sorma için biraz sıkıntılı bence bu tarz olaylar için herkes siyasi bakacaktır.
Orası vatandaşa açıldı gidin bakın orası çürümüş harabe olmuş bir yer. Orayı düzeltmeye para harcanmaz zira şimdiye kadar gelir getirmeyen bir şey yine gelir getirmez. En mantıklısı o araziyi tekrar yeşil alana döndürmek. Yeşilliği bozmayacak şekilde gelir getirecek başka projeler düşünülebilir.Akıl var mantık var 800 milyon dolar ziyan olmasın israf olmasın deyip çözüm olarak orayı yıkmayı öneriyorlar.
Orayı düzeltmek için yine mecburen milyonlar harcanmak zorunda yani yine masraf yine masraf hiçbir getirisi olmayacak.Boşuna parkı düzeltmeye gerek yok bence.
Orası vatandaşa açıldı gidin bakın orası çürümüş harabe olmuş bir yer. Orayı düzeltmeye para harcanmaz zira şimdiye kadar gelir getirmeyen bir şey yine gelir getirmez.
Ankara Büyükşehir Belediyesi oranın yönetimini daha bir hafta önce devraldı. Mansur Yavaş'a orası 3 yıl önce teslim edilseydi şuan orası Paris'deki Disneyland gibi olurdu. Adamın yetkisi yokken ne hakla oraya müdahale etsin?Yıl oldu 2022 sırf siyaset için oraya ne bir çivi çaktılar ne çaktırdılar. Ne reklamını yaptılar ne yatırım yaptılar. Ne işlettiler ne işlettirdiler.
İlk günden beri bunu diyorum zaten. Orası çürüsün çalışmasın gelir getirmesin batsın diye uğraşan ve bunu siyasi bir rant malzemesi yapmaya çalışanlar var diye.
Melih Gökçek 2017'de bıraktı belediye başkanlığını. Yıl oldu 2022 sırf siyaset için oraya ne bir çivi çaktılar ne çaktırdılar. Ne reklamını yaptılar ne yatırım yaptılar. Ne işlettiler ne işlettirdiler.
Şimdi de çözüm olarak yıkalım deniyor! Sonra kaliteli muhalefet lazım dendimi kızıyorsunuz. Yıkmak en kolayı olması gereken kurtarmaz zaten.
Daha akşam Habertürk'e bağlandı Melih Gökçek. Ve Mansur Yavaş'ı canlı yayına davet etti. Gelsin tartışalım istediği gibi diyor.
İlk günden beri bunu diyom zaten. Orası çürüsün çalışmasın gelir getirmesin batsın diye uğraşan ve bunu siyasi bir rant malzemesi yapmaya çalışanlar var diye.
Melih Gökçek 2017'de bıraktı belediye başkanlığını. Yıl oldu 2022 sırf siyaset için oraya ne bir çivi çaktılar ne çaktırdılar. Ne reklamını yaptılar ne yatırım yaptılar. Ne işlettiler ne işlettirdiler.
Şimdi de çözüm olarak yıkalım deniyor! Sonra kaliteli muhalefet lazım dendimi kızıyorsunuz. Yıkmak en kolayı olması gereken kurtarmaz zaten.
Daha akşam Habertürk'e bağlandı Melih Gökçek. Ve Mansur Yavaş'ı canlı yayına davet etti. Gelsin tartışalım istediği gibi diyor.
Ankapark davası sürüyordü, konuya hakim değilsiniz sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.