Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Kaç tane iktidara şans verdiniz de sorunlar çözülmedi? Hayır ben doğum doğalı aynı iktidar var farklısını göremedik ki sorunlar çözülsün? Başkasına şans vermeden nasıl çözsünler?Sorun çözecek adam var mı?
Kendince insanları ocu, bucu diye ayrıştırmayı bırak. AKP'li de değilim hayatım boyunca ona oy vermiş de.Kaç tane iktidara şans verdiniz de sorunlar çözülmedi? Hayır ben doğum doğalı aynı iktidar var farklısını göremedik ki sorunlar çözülsün? Başkasına şans vermeden nasıl çözsünler?
Bu mantıkla giderseniz zaten daha da çözülmez. İstenilen kusursuzlukda aday, parti yok ama ne yapalım, oy vermeyelim mi?Yazının özeti: Ha AKP ha CHP ha MHP ha DİNÖM... Hepi aynı şeyin laciverti. Şimdi X'den şikayet edersin başa başkası geçince Y'den. Sorun çözecek adam var mı?
Oy vereceğin adam kim, bu zamana kadar neredeymiş, başa geçince ne yapacağını söylüyor, söylediği şeyi yapabilir mi? Kendince bunları sor sonra oyunu ver. Instagram'da 3-5 edit izleyip de orada burada parti savunma.Bu mantıkla giderseniz zaten daha da çözülmez. İstenilen kusursuzlukda aday, parti yok ama ne yapalım, oy vermeyelim mi?
Evet demokrasi tam olarak budur. Kim daha iyi refah sunabilecekse onu seçmektir.Neye göre şans vereceksin, rastgele hepsini deneyecek misin 4 yılda bir?
Aynısını Mansur Yavaş için de denilmişti. İşte seçimi kazanırsa teröristler su sayaçlarını okumaya gelecek diye. Var mı bir tane bile su sayacını okuyan terörist? Popülist milliyetçi söylemlerle kandırılıyorsunuz farkında değilsin. En son 1950'de iktidar olan bir siyasi parti neden tekrar iktidar olduktan sonra teröristlerle işbirliği yapsın? Ergen milliyetçilik duygularıyla hareket ediyorsunuz.Kılıçdaroğlu'na mı verelim şansı? Gitsin HDP'yle, Apo'yla zılgıt ata ata halay çeksin sonra.
Bu mantıkla giderseniz zaten daha da çözülmez. İstenilen kusursuzlukda aday, parti yok ama ne yapalım, oy vermeyelim mi?
Kim gönderecek? Teröristlerle helalleşen Kılıçdaroğlu mu? Din kardeşimiz diyen Erdoğan mı? Erdoğan'ın smurf hesabı Babacan mı? Özdağ göndereceğim diyor demesine de nasıl? Bu "nasıl" sorusu ekonomik anlamda bir nasıl. Ülkeden 10 milyon insan bir anda eksilse inşaat sektörü nasıl etkilenir düşünebilir misin mesela? Peki gönderdikten sonra ne olacak? Ekonomi, eğitim, yargı... Ne olacak? Bir şey yapacağını söyleyen herhangi bir adam var mı? Ne söylüyor?
Kendi çapınızda alay ettiğiniz adam bunu söylüyor. AKP'nin 20 yıl iktidar olma sebebi bu işte. Halk bu mesajın ilk paragrafını düşünüyor ve yine AKP'ye kafa atıyor.
Yazının özeti: Ha AKP ha CHP ha MHP ha DİNÖM... Hepi aynı şeyin laciverti. Şimdi X'den şikayet edersin başa başkası geçince Y'den. Sorun çözecek adam var mı?
Bunu diyen kişilerin 12 yılda 10 seçim kaybetmiş. Hiçbir başarısı olmayan. Kemal Kılıçdaroğlu'nu halen savunması akıl alır gibi değil.
Yeni bir kan yeni bir iktidar lazım diyen isimler daha muhalefette ki isimleri değiştiremiyor gerisini siz hesap edin.
Ben dahil çevremde onlarca yüzlerce insan Akp'den rahatsız şikayetçi. Ama sırf aday yok karşıda diye Erdoğan'a verecek çoğu gene. Bunu görmüyor musunuz?
Muhalefet aday diye ekmek için ekmelet veya akp eskisi isimler aramak yerine düzgün bir lider düzgün bir aday bulsa yetecek.
Mansur Yavaş için ben öyle bir şey demedim. Alakasız bir grup üzerinden bana saldırma. Kılıçdaroğlu'nun son 4 yılda yaptıklarına bak cevabını alırsın. Gidip Apo'yla helalleşeceğim diyen ben miydim Mansur Yavaş mı yoksa Kılıçdaroğlu mu? Olay hala parti sanıyorsun... CHP seçimi kazanınca ülkeyi CHP logosu mu yönetecek, CHP bayrağı dile gelip konuşmaya mı başlayacak? Partiyi kuran Atatürk dirilecek mi? CHP seçimi kazanırsa başa siyasi hayatında son 12 yılda başarı kazanamamış 70 yaşında bir dayı geçecek. Önce bunu idrak et.Aynısını Mansur Yavaş için de denilmişti. İşte seçimi kazanırsa teröristler su sayaçlarını okumaya gelecek diye. Var mı bir tane bile su sayacını okuyan terörist? Popülist milliyetçi söylemlerle kandırılıyorsunuz farkında değilsin. En son 1950'de iktidar olan bir siyasi parti neden tekrar iktidar olduktan sonra teröristlerle işbirliği yapsın? Ergen milliyetçilik duygularıyla hareket ediyorsunuz.
Demokrasi rastgele her 4 yılda bir birini denemek midir?Evet demokrasi tam olarak budur. Kim daha iyi refah sunabilecekse onu seçmektir.
Kim dedi bunu?Gidip Apo'yla helalleşeceğim diyen ben miydim Mansur Yavaş mı yoksa Kılıçdaroğlu mu?