Mansur Yavaş için ben öyle bir şey demedim. Alakasız bir grup üzerinden bana saldırma. Kılıçdaroğlu'nun son 4 yılda yaptıklarına bak cevabını alırsın. Gidip Apo'yla helalleşeceğim diyen ben miydim Mansur Yavaş mı yoksa kılıçdaroğlu mu? Olay hala parti sanıyorsun... CHP seçimi kazanınca ülkeyi CHP logosu mu yönetecek, CHP bayrağı dile gelip konuşmaya mı başlayacak? Partiyi kuran Atatürk dirilecek mi? CHP seçimi kazanırsa başa siyasi hayatında son 12 yılda başarı kazanamamış 70 yaşında bir dayı geçecek. Önce bunu idrak et.
Demokrasi rastgele her 4 yılda bir birini denemek midir?

alıntıladığın kısmı okumadın mı idrak edemedin mi yoksa ciddi ciddi demokrasiye zar atmak mı diyorsun? Demokrasi evet kim daha çok refah sunabilecekse onu seçmektir ama bırak daha çoğu refah sunabilecek insan evladı var mı hiç?
Şu soruma cevap ver: CHP'yi mi savunuyorsun artık neyi savunuyorsan o kişi kazandığında ne yapacak? Ekonomik anlamda planları ne, dış politika anlamında planları ne, iç politikada neler yapacaklar? Mültecileri göndermek veya göndermemekten başka partiler hakkında bildiğin bir şey var mı?