Mansur Yavaş: Ankara'mızın başkent oluşunun 98. yıl dönümü kutlu olsun

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.957
Makaleler
52
Çözümler
580
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın başkent oluşunun yıl dönümünü kutladı. Yavaş, bu paylaşımında aşağıdaki sözleri kaydetti.

Ne güzel Ankara'yı sevmek, ne güzel bu kıymetli mirası yarınlara birlikte taşımanın gururunu yaşamak. Ankara'mızın Başkent oluşunun 98. yılı kutlu olsun.

Bu vesileyle de Ankara'nın başkent oluşunun 98.yıl dönümünü kutluyoruz. Nice seneler görmek dileğiyle diyelim.

1634123137299.png


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kutlu olsun. Umarım Ankara'nın yollarına bir çözüm bulunur, çok çukur var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kutlu olsun. CHP'li olup güvendiğim tek adam. Sebebi de kökeninin CHP olmaması. Bu adamı da CB adayı olmak isterse alaşağı ederler diye korkuyorum. Dik dur başkanım. Muhalefette umut vaat eden tek kişi sensin.
Cumhurbaşkanı olmak istemiyormuş. Senle aynı fikirdeyim muhalefette Mansur başkan ve Meral hanım dışında kimse samimi gelmiyor bana. Ama umarım fikiri değişir ve aday olur.
 
Trol saldırısına uğramamak için öyle demek zorunda. Maalesef bir AKP gerçeği.
Adam CB adayı olacağım derse çok uğraşırlar. Kaldı ki dememesine rağmen uğraşıyorlar.
 
Trol saldırısına uğramamak için öyle demek zorunda. Maalesef bir akp gerçeği.

Recep ağabey ben bizzat Mansur başkan ile bunu konuşmuş birisi olarak anladım ki belediyeyi yiyip bitirdikleri yetmemiş, tüyü bitmemiş yetimin hakkını soran Mansur Yavaş'a laf yetiştirmeye çalışıyorlar. Birçok iptal davasıyla uğraşıyorlar belediye de. Yolsuzlukları örtmeye çalışıyorlar. Önce cipi geri versinler. Başkan özellikle üniversite gençliğine çok güveniyor. Zaten öğrenciler için yaptıkları da ortada.
 

Geri
Yukarı