Mansur Yavaş'tan Erdoğan'a cevap

Evet kanka, sempazitanlik 🤣 Ankara Pursaklar belediye başkanının hangi partiden olduğuna bir bak bakalım. İşinize gelmeyeni partizan olarak yorumlamaya devam edin siz.
İlçe belediyeleriyle il belediyesinin yaptıkları işler birbiriyle kıyaslanamaz. Zaten Pursaklar belediye başkanının konumuzla bir ilgisi yok. Ben size Mansur Yavaş'a sempatizanlık yaptınız dedim. Yazdığınızın sempatizanlık olduğunu düşünmüyorsanız yazdığınıza tekrar bakın ve üzerine düşünün.
 
Ankara'da yaşayan vatandaşların bir kısmının söylediklerine göre

Bu dediklerin umarım AK troller değildir. Halkın geneli Mansur Yavaş'tan memnun, yaptığı hizmetleri de görüyoruz.
 
Bu dediklerin umarım AK troller değildir. Halkın geneli Mansur Yavaş'tan memnun, yaptığı hizmetleri de görüyoruz.
Mansur Yavaş'a karşı takındığınız bu tavırın bir benzerini İstanbul'daki CHP'li vatandaşlar da yapıyor. Mansur Yavaş'la ilgili bir problemim yok. Belediye başkanlığı konusunda mükemmelliyetçi değilim Ankara'da da yaşamıyorum. Sadece sempatizanlığı eleştirdim. Halk şikayet ederken veya eleştirirken abartmayı sever, bu yüzden çoğunluğun memnun olduğu birini kötülemek gibi bir niyetim yok. Tekrar belirteyim, sempatizanlık hiçbir şekilde olmaması gereken bir şey yöneticileri destekleme konusunda.
 
Yaptıklarını her konuşmasında söylemesi neyi ifade ediyor sence?
 
@celilemrednsmnt adam siyasetçi. Oy toplamak için yapacak bunu. Dünya genelindeki siyasetçiler yapıyor bunu. Zahmet olmazsa R**'yi de eleştir. Mansur Yavaş'i nasıl kötuleyeceginizi şaşırıyorsunuz. Neyse uğraşamam, size karşı son cevabımdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı