Mantık zor mu?

Herkes kolay falan deyip durmuş. Şurada 9. sınıf müfredatına ekleneli 5 yıl olmadı. 11. sınıfta işleniyordu zamanında
Lisede bile mühendislik bölümlerinde görülebiliyor. Size 9. sınıf olduğunuz için çok yüklenmemişler diye düşünüyorum ben. Kanser eden önermeler olabiliyor. Zorluğu neredeyse her derste olduğu gibi kişiden kişiye değişiyor.

Herkes kolay falan deyip durmuş. Şurada 9. sınıf müfredatına ekleneli 5 yıl olmadı. 11. sınıfta işleniyordu zamanında
Lisede bile mühendislik bölümlerinde görülebiliyor. Size 9. sınıf olduğunuz için çok yüklenmemişler diye düşünüyorum ben. Kanser eden önermeler olabiliyor. Zorluğu neredeyse her derste olduğu gibi kişiden kişiye değişiyor.
Yalanım yok, bana basit geldi.

Not: 9. sınıfım.

Gördüğün kısım basittir. 2-3 operant ile işlem yapmısşınızdır. Bize 30 operantlı işlem verip en sade hali isteniyor.
Geçen sene mezun olanlar türev integral diye şeyler gördüler ama üniversitedeki ile kıyaslanamaz bile.

Bana göre tek zorluğu daha önce görülmemiş olmasıydı. Hayatım boyunca gram matematik yapamadığım halde, geçen yıl adam akıllı yaptığım tek konuydu.

Önerme istediği kadar uzun olsun, çözünmedikçe hem ezberliyorsunuz, hem de alışıyorsunuz.

Tamam arkadaşlar. Ben geri zekalıyım. Bende beyin yok. 1v1 görünce 1 yazmayı çok zor sandığım için özür dilerim.

Gelmiş geçmiş en kolay konu. Toplama bile daha zor.
Hocam, tamamen yanlış anladınız; ben sadece gördüğüm kısmın basit olduğunu söyledim ki dediğinize de katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı