Gayet basit bir konu, fakat ilk kez gördüğünüz için garip gelicek. Defalarca aynı soruyu çözünce zaten anlayacaksınız neyin ne olduğunu.
Yalanım yok, bana basit geldi.Herkes kolay falan deyip durmuş. Şurada 9. sınıf müfredatına ekleneli 5 yıl olmadı. 11. sınıfta işleniyordu zamanında
Lisede bile mühendislik bölümlerinde görülebiliyor. Size 9. sınıf olduğunuz için çok yüklenmemişler diye düşünüyorum ben. Kanser eden önermeler olabiliyor. Zorluğu neredeyse her derste olduğu gibi kişiden kişiye değişiyor.
Bana göre tek zorluğu daha önce görülmemiş olmasıydı. Hayatım boyunca gram matematik yapamadığım halde, geçen yıl adam akıllı yaptığım tek konuydu.Herkes kolay falan deyip durmuş. Şurada 9. sınıf müfredatına ekleneli 5 yıl olmadı. 11. sınıfta işleniyordu zamanında
Lisede bile mühendislik bölümlerinde görülebiliyor. Size 9. sınıf olduğunuz için çok yüklenmemişler diye düşünüyorum ben. Kanser eden önermeler olabiliyor. Zorluğu neredeyse her derste olduğu gibi kişiden kişiye değişiyor.
Hocam, tamamen yanlış anladınız; ben sadece gördüğüm kısmın basit olduğunu söyledim ki dediğinize de katılıyorum.Tamam arkadaşlar. Ben geri zekalıyım. Bende beyin yok. 1v1 görünce 1 yazmayı çok zor sandığım için özür dilerim.
Gelmiş geçmiş en kolay konu. Toplama bile daha zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.