Çözüldü Manuel dosya taşıma yaptıktan sonra oyuna giriş yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enozit

Hectopat
Daha fazla  
RDR2 Epic Games dosayaları direkt tek bir dosya olduğu için direkt tuttum diğer diske attım bir daha indirmek istemediğim için. Sonra oyuna giriş yapamadım bende bari silip yükleyeyim mecbur dedim silemiyorum. Elimle sildim hala kütüphanemde yüklü görünüyor tıklıyorum ne yüklüyor ne siliyor ne de oynanabiliyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Epic Games dosyanın kaynağını bulamadığı için hiçbir şey yapmıyor. Epic Games'ten oyunu silmeyi deneyin, sonrasında indirin hocam.

Yok gerek kalmadı hocam Epic Games'in çok şükür zekası varmış kapatıp açınca oyunun olmadığını anladı düzeldi.
Epic Games dosyanın kaynağını bulamadığı için hiçbir şey yapmıyor. Epic Games'ten oyunu silmeyi deneyin, sonrasında indirin hocam.

Yok gerek kalmadı hocam Epic Games'in çok şükür zekası varmış kapatıp açınca oyunun olmadığını anladı düzeldi.

Çözüm
Oyunu indirmek istediğiniz klasöre indirmeyi başlatın o klasörü Epic Games oluşturunca Launcher'i kapatıp elinizdeki oyun dosyasının içindekileri Epic Games klasörünün oluşturuduğu dosyanın içine atıp değiştirin ve Launcher'i açın. Dosyaları doğrulayacak ve çalışacak.

Oyunu indirmek istediğiniz klasöre indirmeyi başlatın o klasörü Epic Games oluşturunca Launcher'i kapatıp elinizdeki oyun dosyasının içindekileri Epic Games klasörünün oluşturuduğu dosyanın içine atıp değiştirin ve Launcher'i açın. Dosyaları doğrulayacak ve çalışacak.

Sildim çoktan hocam ama teşekkürler GTA V için öyle yapmayı deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı