Manyetik switch kablosuz klavye önerisi

JaMorantt

Megapat
Yer
karlsruhe
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar manyetik switch, sessiz, kablosuz özelliği olan, %60 %75 bir klavye arıyorum. Tam bir fiyat sınırlamam yok. Ve Almanya'da yaşıyorum önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

YouTube'dan switch seslerine bakarak kendine en uyumlu olanı seçebilirsiniz. Hotswap klavyeler zaten istersen switchleri de değiştirebilirsiniz. Tedarik edebiliyorsanız bunlar gayet iyidir.

YouTube'dan switch seslerine bakarak kendine en uyumlu olanı seçebilirsiniz. Hotswap klavyeler zaten istersen switchleri de değiştirebilirsiniz. Tedarik edebiliyorsanız bunlar gayet iyidir.

Hocam klavyelerin hepsi fiyatının iyilerinden fakat arkadaş manyetik istemiş.

Hocam klavyelerin hepsi fiyatının iyilerinden fakat arkadaş manyetik istemiş.

Manyetik gereksiz. Yazmayı unutmuşum, manyetik alınana kadar kaliteli bir mekanik alınan manyetikten daha çok yararlı olacaktır. Espor oyuncularının çoğu mekanik kullanıyor hala. Kulaktan dolma bilgi olarak manyetik, mekanikten daha iyi deniyor o yüzden günde 10 klavye konusu açılıyorsa 5'i manyetik önerisi oluyor.

Manyetik gereksiz. Yazmayı unutmuşum, manyetik alınana kadar kaliteli bir mekanik alınan manyetikten daha çok yararlı olacaktır. Espor oyuncularının çoğu mekanik kullanıyor hala. Kulaktak dolma bilgi olarak manyetik, mekanikten daha iyi deniyor o yüzden günde 10 klavye konusu açılıyorsa 5'i manyetik önerisi oluyor.

Haklısınız bende şu an klavye alma sürecindeyim araştırma yapıyorum ama hala kararımı tam veremedim MCHOSE markasının manyetik klavyeleri çok güzel geliyor gözüme.

Haklısınız bende şu an klavye alma sürecindeyim araştırma yapıyorum ama hala kararımı tam veremedim MCHOSE markasının manyetik klavyeleri çok güzel geliyor gözüme.

Yani modeli begendiyseniz, sesi hoşunuza gidiyor ve teknik detaylarını çok önemsemiyorsanız alabilirsiniz. Ancak muhtemelen o alacağınız klavyeden daha iyi mekanikler vardır. Her şey zevk işi ama. Biz öneririz belki keycaps sevmezsiniz ya da switch sesini sevmezsiniz. Zorla kullanmaycaksınız sonuçta para sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı