Diğer Maono PD200X 2.499 TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ses kaydını YouTube'a sizin için ekledim dilerseniz bakabilirsiniz. Ek olarak hiçbir ayar yapmadım, hiçbir gürültü bastırma filtresi eklemedim ayrıca klavyem blue switch.

Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler sanırım ben de bu mikrofona yöneleceğim bu fiyatta gayet iyi işler sunuyor.

Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler sanırım ben de bu mikrofona yöneleceğim bu fiyatta gayet iyi işler sunuyor.
Quadcast bile olmuş +6000 TL üzeri. Fifine AM8 XLR, Fifine K688, K658 ve A6V modellerini denedim en başarılı bulduğum mikrofon PD200X oldu. Fifine mikrofonlarının driver özelliği yok o bence büyük bir eksi fakat PD200X'in var. Driver arayüzünü görsel olarak ekledim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    50,3 KB · Görüntüleme: 26
QuadCast bile olmuş +6000 TL üzeri. Fifine AM8 XLR, Fifine K688, K658 ve a6v modellerini denedim en başarılı bulduğum mikrofon PD200X oldu. Fifine mikrofonlarının driver özelliği yok o bence büyük bir eksi fakat PD200X'in var. Driver arayüzünü görsel olarak ekledim.

Hocam bende satın aldım ama ben OBS üzerinden kayıt alırken dip ses alıyorum nasıl çözebilirim önereceğin bir şey var mı?

Hocam bende satın aldım ama ben OBS üzerinden kayıt alırken dip ses alıyorum nasıl çözebilirim önereceğin bir şey var mı?

Allah Allah bende öyle bir sorun yok belki anakartla alakalı olabilir. VoiceMeeter kullanabilirsin veya ekran kartın rtx ise nvidia üzerinden filtre ekle.

Elimde Razer eriten V2 Pro ve thronmax mdrill One var bu ikisinden de iyi bir ürün mü?
V2 Pro ile eşitler fakat thronmaxtan daha iyi.

Son düzenleme:
Allah Allah bende öyle bir sorun yok belki anakartla alakalı olabilir. VoiceMeeter kullanabilirsin veya ekran kartın RTX ise NVIDIA üzerinden filtre ekle.

V2 Pro ile eşitler fakat thronmaxtan daha iyi.

Hocam USB bağlantı ile mi bağladınız? Ayarları tam olarak nasıl kullanıyorsunuz?
Premiere Pro ile gürültü ayarı yaptığımda gayet güzel temiz bir ses alıyorum. Ses kalitesini aşırı beğendim. Son olarak filtre veya sizde temizlemek için bir uygulama vesaire kullandınız mı?

Hocam USB bağlantı ile mi bağladınız? Ayarları tam olarak nasıl kullanıyorsunuz?
Premiere Pro ile gürültü ayarı yaptığımda gayet güzel temiz bir ses alıyorum. Ses kalitesini aşırı beğendim. Son olarak filtre veya sizde temizlemek için bir uygulama vesaire kullandınız mı?

Hayır attığım videoda hiçbir edit yapmadım, hiçbir filtre eklemedim. OBS üzerinden direkt olarak kayıt aldım ve yükledim. USB ile direkt bağladım dediğim gibi anakarttaki ses kartları sese büyük ölçüde etki ediyor olabilir. Eğer dip ses sorunu sadece OBS'te oluyorsa gürültü bastırma filtresi ekle veya Maono'nun kendi driveri üzerinden ton ayarını değiştir. Ayrıca gaini fulleme o da bir etken olabilir.

Hayır attığım videoda hiçbir edit yapmadım, hiçbir filtre eklemedim. OBS üzerinden direkt olarak kayıt aldım ve yükledim. USB ile direkt bağladım dediğim gibi anakarttaki ses kartları sese büyük ölçüde etki ediyor olabilir. Eğer dip ses sorunu sadece OBS'te oluyorsa gürültü bastırma filtresi ekle veya Maono'nun kendi driveri üzerinden ton ayarını değiştir. Ayrıca gaini fulleme o da bir etken olabilir.

Kullandığım anakart X870 Tomahawk ve ses seviyesi %95 civarındaydı eve gidince aksam tekrardan ayarları gözden geçireyim aşırı bilgili değilim mikrofon konusunda bu yüzden sizden yardım almak istedim.

Hocam bir şey fark ettim ben OBS üzerinden kayıt aldığım videoyu WhatsApp üzerinden bir arkadaşa attım şu an videoyu izlediğimde dip ses duyamıyorum ama bilgisayar üzerinden videoyu izlediğim de dip ses duyuluyordu akşam bir test videosu atabilirim istersen sende bir bak hocam.

Kullandığım anakart X870 Tomahawk ve ses seviyesi %95 civarındaydı eve gidince aksam tekrardan ayarları gözden geçireyim aşırı bilgili değilim mikrofon konusunda bu yüzden sizden yardım almak istedim.

Hocam bir şey fark ettim ben OBS üzerinden kayıt aldığım videoyu WhatsApp üzerinden bir arkadaşa attım şu an videoyu izlediğimde dip ses duyamıyorum ama bilgisayar üzerinden videoyu izlediğim de dip ses duyuluyordu akşam bir test videosu atabilirim istersen sende bir bak hocam.
Olur, zevkle yardım ederim. Eğer bilgisayarda hoparlörden dinliyorsan kulaklıktan dinle birde öyle dene.

Geri
Yukarı