Benzer süreci yaşadım, en son yaptırmak istediğim İkea kesonlarını alarak üzerine MDF yaptırmak olacaktı. İşçilik, malzeme kalitesi vs. derken ondanda vazgeçtim. Güvendiğiniz ustanız varsa değerlendirebilirsiniz fakat maliyetli olacak.
İki keson ve üzerine MDF işcilik en az 5 bin lira.
Benzer süreci yaşadım, en son yaptırmak istediğim IKEA kesonlarını alarak üzerine mdf yaptırmak olacaktı. İşçilik, malzeme kalitesi vs. derken ondanda vazgeçtim. Güvendiğiniz ustanız varsa değerlendirebilirsiniz fakat maliyetli olacak.
İki keson ve üzerine mdf işcilik en az 5 bin lira.
Biraz büyük evet, sizin masa ölçülerine yakın. IKEA kazık değil aslında, piyasaya göre yine dengeli olduğunu düşünüyorum. Aslında aldıklarımızı fazlası ile ödüyoruz o ayrı bir mesele. Masanın modelini belirleyin, ayrıca bir marangoz ile görüşmenizde fayda var. Daha uygun rakama istediğiniz ölçülerde yapılabilir. Bauhaus önerisini de değerlendirebilirsiniz.
Sen bilirsin ama ben sunta taraftarıyım. MDF hakkında bir fikrim yok. Bulunduğun şehirde AVMleri gezmek güzel olur. Ben internetten satın almaya karşıyım. Fiziki olacak benim için.
Güvenilir siteler var fakat internet alışverişi konusunda geri duruyorum.