p4nk3yk
Femtopat
Daha fazla
120cm yeterli oluyor. Mdf seçmelisin malzeme olarak, bütçeyle ilgili derdin yoksa masanın üst malzemesini gerçek ağaç seçebilirsin.
Ben olsam ayakları demir yapmak yerine onları da ahşaptan yapardım.
Sana kendi masamın planını az buçuk çizmeye çalışacağım.
Eki Görüntüle 2396555
Laptop touchpadi ile bu kadar oluyor idare et
Ayakları dört demir ayak yapmak yerine bunu yapmanın maliyet açısından faydası var. Ek olarak 1 numaralı yatay tahta ayağını koyabileceğin bir yer olduğu gibi aynı zamanda masayı tutacak. Aynı şekilde 2 numaralı olan da zemine dik gelecek, arkasına kabloları asıyorum ben böylece kablolama konusunda hiçbir şey gözükmüyor. 3 numaralı olan opsiyonel, aynı ahşaptan monitör masası yaptım. Altına klavyeni fareni atıp yemek yiyeceğin zaman alan açıyorsun. Derinliği en az 60cm yapman tavsiye.
Bedroom musician table design diye aratırsan evde müzisyenlerin kurduğu setuplar genelde en verimlisi oluyor. Sana bayağı fikir verir.
Ayrıca 1'den ince dik bir ahşap daha çıkarıp 2'nin arkasına doğru monte edersen masanın hiçbir yeri oynamaz sapasağlam olur. Benim sol taraf duvarda kalıyor oraya da kablo falan asıyorum. Demir ayaklarda her yer açıkta olacak böyle fırsatın olmuyor.
Bauhaus'ların bazısında kesim atölyesi var. Oradan mdf seçip istediğin boyutlarda istediğin kadar parça kestirebiliyordun hala öyleyse hem mdfsi çok sağlam hem kaplaması çok kaliteli oluyor tavsiye ederim.
Hiçbir türlü bir masaya 5000 fiyat biçeceklerini düşünmüyorum bu arada, eğer marangozluk piyasası bu noktadaysa felaket. Parçaları kestir kendin birleştir daha iyi.
Şu anki masam tam muazzam ciziminiz gibi ama sallaniyor cok buyuk bir dert oldu benim icin cunku hani en ufak sarsintida gidecek gibi duruyor ve oyun oynarken rahatsiz ediyor. Cizdiginiz gibi yaparsam sallanma olasiligi var midir?
Bir de ben de size bir şey onermek istiyorum "cable management tray" yazinca cikiyor kablolar sizin icin buyuk bir problemse ama çok da ugrasmak istemiyorsaniz ise yarar.
IKEA da ayak satılır hatta çekmece de var. 3 çekmece alıp üst üste koyuyorsun. Üstüne de kestirdiğin plakayı. Sana masa oluyor en kralından. Daha ucuza da masa ayaları var. Trendyoda.
60*120 yükselik de 75cm oluyor galiba.
Basta onlara baktim da ust plaka midir nedir artik aşırı ince duruyordu guvenemedim oyunda sinirlenip bir vurursam gg olur gibi bir hissiyat veriyorlar.
120cm yeterli oluyor. Mdf seçmelisin malzeme olarak, bütçeyle ilgili derdin yoksa masanın üst malzemesini gerçek ağaç seçebilirsin.
Ben olsam ayakları demir yapmak yerine onları da ahşaptan yapardım.
Sana kendi masamın planını az buçuk çizmeye çalışacağım.
Eki Görüntüle 2396555
Laptop touchpadi ile bu kadar oluyor idare et
Ayakları dört demir ayak yapmak yerine bunu yapmanın maliyet açısından faydası var. Ek olarak 1 numaralı yatay tahta ayağını koyabileceğin bir yer olduğu gibi aynı zamanda masayı tutacak. Aynı şekilde 2 numaralı olan da zemine dik gelecek, arkasına kabloları asıyorum ben böylece kablolama konusunda hiçbir şey gözükmüyor. 3 numaralı olan opsiyonel, aynı ahşaptan monitör masası yaptım. Altına klavyeni fareni atıp yemek yiyeceğin zaman alan açıyorsun. Derinliği en az 60cm yapman tavsiye.
Bedroom musician table design diye aratırsan evde müzisyenlerin kurduğu setuplar genelde en verimlisi oluyor. Sana bayağı fikir verir.
Ayrıca 1'den ince dik bir ahşap daha çıkarıp 2'nin arkasına doğru monte edersen masanın hiçbir yeri oynamaz sapasağlam olur. Benim sol taraf duvarda kalıyor oraya da kablo falan asıyorum. Demir ayaklarda her yer açıkta olacak böyle fırsatın olmuyor.
Bauhaus'ların bazısında kesim atölyesi var. Oradan mdf seçip istediğin boyutlarda istediğin kadar parça kestirebiliyordun hala öyleyse hem mdfsi çok sağlam hem kaplaması çok kaliteli oluyor tavsiye ederim.
Hiçbir türlü bir masaya 5000 fiyat biçeceklerini düşünmüyorum bu arada, eğer marangozluk piyasası bu noktadaysa felaket. Parçaları kestir kendin birleştir daha iyi.
Dipnot: 120cm masanın ortası bastırdığında çökebilir, ortaya da bir demir ayak atman gerekirse şaşırma.
Bauhaus olayi isimi bayağı kolaylastirir ya umarim hala o olay devam ediyordur yoksa hiç marangoz falan tanimiyorum zaten yandim bastan tam kazik yemelik senaryo.