Mardin'de gezilecek yer tavsiyesi

DunkelKlang

Yoctopat
Daha fazla  
Mardin'e gitme gibi bir niyetim var. Mardin merkezi gezmeyi düşünüyorum. Gezilecek yer tavsiyesi, dikkat etmem gereken konular hakkındaki tavsiyelerinize açığım.

Midyat güzeldir oraya gidebilirsin. Yanlışlıkla köylere sapma yeter köyün köpekleriyle uğraşırsın 😀
Mardin Kalesi, medreseler var bildiğim oralı olmama rağmen çok fazla gezmedim açıkçası ama turistliğiyle meşhur olduğu için internete yazdığınız gibi yüzlerce yer çıkıyor. Kürtler ve Araplar misafirperver oluyor Mardin'de her türlü ırk var ama ondan şüpheniz olmasın. Hırtlar Güneydoğu'da fazla o yüzden onlara dikkat edin yeter.

Mardin Artuklu'yu gezmeyi düşünüyorum. Şimdilik arabam yok maalesef, tamirde. Otobüs ile gitmeyi düşünüyorum gidersem de.

Hırtlar Güneydoğu'da fazla, o yüzden onlara dikkat edin yeter.

Hırtlar orada fazla maalesef. Onlara bulaşmazsam, bir şey yapmazlar herhalde. Hırtlar her yerde fazla. Özellikle de Batı kısmında. Doğudan oraya göç etti büyük bir çoğunluğu.

Mardin Artuklu'yu gezmeyi düşünüyorum. Şimdilik arabam yok maalesef, tamirde. Otobüs ile gitmeyi düşünüyorum gidersem de.
Mardin'in ulaşımı biraz sıkıntılı. Tamiri beklemeni öneririm. Dediğim gibi köylere girmekle uğraşma yolları çok bozuk ve saçma eğimler ile dolu. Hele taş evlerin olduğu köylerde daracık yollar var. Yoldan geçerken bakabilirsin tabii.

Hırtlar orada fazla maalesef. Onlara bulaşmazsam, bir şey yapmazlar herhalde. Hırtlar her yerde fazla. Özellikle de Batı kısmında. Doğudan oraya göç etti büyük bir çoğunluğu.
Her yerde varlar Türkiye'de olduğunuz sürece denk gelirsiniz. Evet bir şey yapmıyorlar genelde.

Türkiye'de gezip görülecek en güzel şehirlerin başlarında Mardin var. Turistlik yerleriyle bilinen bir yer zaten.

Umarım geziye gitmeden önce çıkar tamirden. Aralık ayında olduğumuz için otel fiyatları da dibi görmüş gördüğüm kadarıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı