Mardin'de gezilecek yer tavsiyesi

@Devren, Mardin'den hediyelik eşya almayı düşünüyorum. Mardin yöresine ait hediyelik eşyaları, büyük AVM'lerden bulabilir miyim?

Hediyelik eşyaları, çarşı meydanlarında vs. bulabilirsin. Mardinimizin badem şekeri leblebisi meşhurdur. Onları ve hediyelik eşyaları çarşısından alırsan güzel olur. Ama genel alışverişlerini büyük alışveriş merkezinde yapman daha iyi olur.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Önceden hırtlar, doğu bölgesindeydi. Artık her yerdeler. Yapabilecek pek bir şey yok gibi. Elimden geldiğince göz temasından kaçıyorum.

Hediyelik eşyaları, çarşı meydanlarında vs. bulabilirsin. Mardin'imizin badem şekeri leblebisi meşhurdur. Onları ve hediyelik eşyaları çarşısından alırsan güzel olur. Ama genel alışverişlerini büyük alışveriş merkezinde yapman daha iyi olur.

Çok teşekkür ederim.

Hırtlara dikkat edin. :D
Mardin'de çok o türden insan yok. Çünkü herkes öyle :D. Şaka bir yana gerçekten birçok medeniyeti barındıran hoşgörülü bir memleket.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Önceden hırtlar, doğu bölgesindeydi. Artık her yerdeler. Yapabilecek pek bir şey yok gibi. Elimden geldiğince göz temasından kaçıyorum.

Çok teşekkür ederim.
Rica ederim, iyi yolculuklar şimdiden. Mardin turizm bloğu bekliyoruz sizden bir sözünüzü alırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı