Market sektöründe çalışılır mı?

Peygamber sabrın yoksa girme derim ilk haftadan birini pataklamaktan kovulma

2 Paket makarna satın aldığında sanki marketi ve sizi satın aldığını zanneden müşterilerle uğraşırım sorun yok diyorsanız çalışın bence.

Arkadaşlar merhaba aranızda market sektöründe çalışan var mı? Bir iki sorum olacak.
İlgili marketlerin isimlerini yazarak forum veya arama motorlarında bakabilirsin, daha önce market deneyimlerini yazan arkadaşlar var. Ekonomi açısından başka seçeneğin yoksa, bir süre elinden geleni yapabilirsin.

Peygamber sabrın yoksa girme derim ilk haftadan birini pataklamaktan kovulma
reis maalesef çalışıyorum ayrılmayı düşünüyorum da sadece market sektöründe calısan biri lazım ona bişi sormak istiyorum

Duyduğum kadarıyla çalışılmaz kimse önermiyor. Hem de insanlarla uğraşılmaz türlü türlü insan giriyor markete
kral maalesef çalışıyorum ayrılmayı düşünüyorum da sadece market sektöründe calısan biri lazım ona bişi sormak istiyorum

Kuzenlerim markette çalışıyor biri 30 bin maaş alıyor normal çalışan diğeri müdür 50 bin alıyor bim Migros carforsa gibi yerler değilde atıyorum daha çok özel yerlere gidin çok küçük işletmeleri kastetmiyorum
yok hocam calısıyorum fakat ayrılıcam bir soru sormak istiyorum calısan biri varsa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı