Arkadaşlar merhaba aranızda market sektöründe çalışan var mı? Bir iki sorum olacak.
İlgili marketlerin isimlerini yazarak forum veya arama motorlarında bakabilirsin, daha önce market deneyimlerini yazan arkadaşlar var. Ekonomi açısından başka seçeneğin yoksa, bir süre elinden geleni yapabilirsin.Arkadaşlar merhaba aranızda market sektöründe çalışan var mı? Bir iki sorum olacak.
reis maalesef çalışıyorum ayrılmayı düşünüyorum da sadece market sektöründe calısan biri lazım ona bişi sormak istiyorumPeygamber sabrın yoksa girme derim ilk haftadan birini pataklamaktan kovulma
kral maalesef çalışıyorum ayrılmayı düşünüyorum da sadece market sektöründe calısan biri lazım ona bişi sormak istiyorumDuyduğum kadarıyla çalışılmaz kimse önermiyor. Hem de insanlarla uğraşılmaz türlü türlü insan giriyor markete
siz market sektorunde misinizBİM ve türevlerine gitmek yerine carfour ve Migros'a gir bari çünkü fiyat düştükçe müşteri kaliteside düşüyor.
Kuzenlerim markette çalışıyor biri 30 bin maaş alıyor normal çalışan diğeri müdür 50 bin alıyor bim Migros carforsa gibi yerler değilde atıyorum daha çok özel yerlere gidin çok küçük işletmeleri kastetmiyorumsiz market sektorunde misiniz
yok hocam calısıyorum fakat ayrılıcam bir soru sormak istiyorum calısan biri varsaKuzenlerim markette çalışıyor biri 30 bin maaş alıyor normal çalışan diğeri müdür 50 bin alıyor bim Migros carforsa gibi yerler değilde atıyorum daha çok özel yerlere gidin çok küçük işletmeleri kastetmiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.