R rootv6 Centipat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #11 Tuna1283 dedi: Açıkçası bana hafif geliyor değiştirmeyi düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Edge veya touch blue orta bir şey istiyorsan marlboro red Behlull2009 dedi: Midnight daha ağır. Camellar nasıldır. Genişletmek için tıkla... Camel deep Blue çok ağır 10-15 dakika mevlana oldum
Tuna1283 dedi: Açıkçası bana hafif geliyor değiştirmeyi düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Edge veya touch blue orta bir şey istiyorsan marlboro red Behlull2009 dedi: Midnight daha ağır. Camellar nasıldır. Genişletmek için tıkla... Camel deep Blue çok ağır 10-15 dakika mevlana oldum
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.315 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer Bayburt 17 Temmuz 2025 #12 rootv6 dedi: Edge veya touch blue orta bir şey istiyorsan marlboro red Camel deep Blue çok ağır 10-15 dakika mevlana oldum Genişletmek için tıkla... Camel deep blue rahat bulunuyor mu. Geçen birkaç bakkala camel'in birkaç sigarasını sordum yoktu. Winston dark blue artık kalitesiz ve tadı kötü hissettirmeye başladı son zamlardan sonra yoğun bir alternatif arıyorum.
rootv6 dedi: Edge veya touch blue orta bir şey istiyorsan marlboro red Camel deep Blue çok ağır 10-15 dakika mevlana oldum Genişletmek için tıkla... Camel deep blue rahat bulunuyor mu. Geçen birkaç bakkala camel'in birkaç sigarasını sordum yoktu. Winston dark blue artık kalitesiz ve tadı kötü hissettirmeye başladı son zamlardan sonra yoğun bir alternatif arıyorum.