Marmaray'a köpek ile binilebilir mi?

Miyavtri

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yarın Marmara'yı kullanacağım. Fakat yanımda 4 buçuk kilo toy Poodle cinsi minik köpeğimide alacağım. İnternette alındığı yazılıyor, ama yine de emin olmak istedim. Daha önce Marmara'ya veya başka bir metroya köpeğiyle binen oldu mu acaba yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yarın Marmara'yı kullanacağım. Fakat yanımda 4 buçuk kilo toy Poodle cinsi minik köpeğimide alacağım. İnternette alındığı yazılıyor, ama yine de emin olmak istedim. Daha önce Marmara'ya veya başka bir metroya köpeğiyle binen oldu mu acaba yardımcı olabilir misiniz?

Ben birçok kez köpekle gittiğimizi hatırlarım yani başka insanların yanında vardı.

TCDD - Twitter.
"Marmaray'da evcil hayvanların kafessiz ve ağızlıksız olarak seyahati yasak olduğu için, yolcumuzun bu şekilde evcil hayvanıyla birlikte seyahatine izin verilmemiştir. Taşıma kuralları istasyon panolarımızda ilan edilmiş durumdadır"

Taşıma kutusu veya kafesle binebilirsiniz onun dışında yasak.

Hayvan sahiplerinin aynı zamanda neden ağızlık sahibi olmadığını her zaman merak etmişimdir.
Arkadaşım cinsi, boyu, kilosu fark etmeksizin evcil hayvanını toplu taşımaya bindireceksen eğer ağızlık kullanmalısın.

TCDD - Twitter.
"Marmaray'da evcil hayvanların kafessiz ve ağızlıksız olarak seyahati yasak olduğu için, yolcumuzun bu şekilde evcil hayvanıyla birlikte seyahatine izin verilmemiştir. Taşıma kuralları istasyon panolarımızda ilan edilmiş durumdadır"

Taşıma kutusu veya kafesle binebilirsiniz onun dışında yasak.
5 kilo altı için kucak olur yazıyor istanbul büyükşehir belediyesinin metro istanbul sitesinde. Her sitede başka diyor anlamadım bu içi. En iyisi çantaya koymak veya anakucağına almak sanırım.

Hayvan sahiplerinin aynı zamanda neden ağızlık sahibi olmadığını her zaman merak etmişimdir.
Arkadaşım cinsi, boyu, kilosu fark etmeksizin evcil hayvanını toplu taşımaya bindireceksen eğer ağızlık kullanmalısın.
Evcil hayvana insan muamelesi yaptıkları için. Ama hayvan hayvandır, nerede ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

Arkadaşım küçük cinsler için ağızlık bulmak çok zor ağızından düşüyor. Zaten hayatında böcek bile ısırmamış bir köpek. Daha önce küçük köpek saldırdığı için çok korkuyor ona bile karşılık veremedi malesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı