KomoG2M Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 407 19 Mayıs 2022 #1 Yeni kart ekle dedim ve bilgileri eksiksiz girdim ama yeni kart ekle basınca bir şey olmuyor. On kere tıkladım hiçbir şey olmadi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2022
Yeni kart ekle dedim ve bilgileri eksiksiz girdim ama yeni kart ekle basınca bir şey olmuyor. On kere tıkladım hiçbir şey olmadi.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 19 Mayıs 2022 #2 İninal kart'a bloke konulamadığı için olduğunu düşünüyorum.
KomoG2M Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 407 19 Mayıs 2022 #3 Peki ininal Kart destekleyen ve Türkiye'de bulunan elektrikli scooter var mi?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 19 Mayıs 2022 #4 KomoG2M dedi: Yeni kart ekle dedim ve bilgileri eksiksiz girdim ama yeni kart ekle basınca bir şey olmuyor. On kere tıkladım hiçbir şey olmadi. Genişletmek için tıkla... Kartınız sanal ise eklenmez ben de sana tavsiye ön ödemeli kart ile martı kayıt etme ben ettim para bitti diye köpeklerin içinde durdu kredı kartı eklemenizi tavsiye ediyorum.
KomoG2M dedi: Yeni kart ekle dedim ve bilgileri eksiksiz girdim ama yeni kart ekle basınca bir şey olmuyor. On kere tıkladım hiçbir şey olmadi. Genişletmek için tıkla... Kartınız sanal ise eklenmez ben de sana tavsiye ön ödemeli kart ile martı kayıt etme ben ettim para bitti diye köpeklerin içinde durdu kredı kartı eklemenizi tavsiye ediyorum.