SCP driver ile bilgisayar tanıtman lazım hocam.
PS3 kolu ya, PC'ye XBOX olarak tanıtıyor SCP driver, ondan. Eğer kendi driveri varsa AntiMicro yazılımı ile, klavye tuşları ve fare hareketlerini, gamepad butonları aktarın;Kendi driverı var. Steam'deki oyunlarda kullanabiliyorum ama Spider-Man'da kullanamadım.
PS3 kolu ya, PC'ye Xbox olarak tanıtıyor SCP driver, ondan. Eğer kendi driveri varsa antimicro yazılımı ile, klavye tuşları ve fare hareketlerini, gamepad butonları aktarın;
![]()
GitHub - AntiMicro/antimicro: [NOT maintained anymore] Graphical program used to map keyboard buttons and mouse controls to a gamepad. Useful for playing games with no gamepad support
[NOT maintained anymore] Graphical program used to map keyboard buttons and mouse controls to a gamepad. Useful for playing games with no gamepad support - AntiMicro/antimicrogithub.com
Görüyor. Deneyin bi'. 3-4 mb. yazılım.X360CE çalışır mı?
Görüyor. Deneyin bi'. 3-4 MB. Yazılım.
Zipi indirip, içindeki klasörü normal bir yere çıkarın. Programı açın ve tuş ataması yapın elle. Böyle çalışıyor program.Dosya konumuna mı atacağım nasıl yapacağım yardım eder misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.