Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.259 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Oyun bir saat sonra çıkacak ve ben de oynamayı düşünüyorum ama maalesef Türkçe dil desteği yok. Bir yama haberi var mı bu oyun hakkında?
Oyun bir saat sonra çıkacak ve ben de oynamayı düşünüyorum ama maalesef Türkçe dil desteği yok. Bir yama haberi var mı bu oyun hakkında?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.008 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Ocak 2025 #2 Ahmed.arif dedi: Oyun bir saat sonra çıkacak ve ben de oynamayı düşünüyorum ama maalesef Türkçe dil desteği yok. Bir yama haberi var mı bu oyun hakkında? Genişletmek için tıkla... Yamanın gelmesi 1 ayı bulmaz bence.
Ahmed.arif dedi: Oyun bir saat sonra çıkacak ve ben de oynamayı düşünüyorum ama maalesef Türkçe dil desteği yok. Bir yama haberi var mı bu oyun hakkında? Genişletmek için tıkla... Yamanın gelmesi 1 ayı bulmaz bence.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.259 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 Kaze37 dedi: Yamanın gelmesi 1 ayı bulmaz bence. Genişletmek için tıkla... Daha önce de PC portu çıktığı için bende erken çıkacağını umuyorum.
Kaze37 dedi: Yamanın gelmesi 1 ayı bulmaz bence. Genişletmek için tıkla... Daha önce de PC portu çıktığı için bende erken çıkacağını umuyorum.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.035 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Ocak 2025 #4 Anonymous çeviri oyun çıktıktan 24 saat içinde yayınlayacak, deepl çevirileri de gelir.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.259 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #5 Galactus616 dedi: Anonymous Çeviri oyun çıktıktan 24 saat içinde yayınlayacak, DeepL çevirileri de gelir. Genişletmek için tıkla... Oyunu paylaşımlı hesap olarak alacağım. Yamaya oyundan daha çok para vermeyi düşünmüyorum. O yüzden DeepL çeviri beklerim muhtemelen.
Galactus616 dedi: Anonymous Çeviri oyun çıktıktan 24 saat içinde yayınlayacak, DeepL çevirileri de gelir. Genişletmek için tıkla... Oyunu paylaşımlı hesap olarak alacağım. Yamaya oyundan daha çok para vermeyi düşünmüyorum. O yüzden DeepL çeviri beklerim muhtemelen.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 30 Ocak 2025 #6 Ahmed.arif dedi: Oyunu paylaşımlı hesap olarak alacağım. Yamaya oyundan daha çok para vermeyi düşünmüyorum. O yüzden DeepL çeviri beklerim muhtemelen. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunu almış olmuyorsun yalnız. Korsandan bir farkı yok.
Ahmed.arif dedi: Oyunu paylaşımlı hesap olarak alacağım. Yamaya oyundan daha çok para vermeyi düşünmüyorum. O yüzden DeepL çeviri beklerim muhtemelen. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunu almış olmuyorsun yalnız. Korsandan bir farkı yok.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.259 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #7 OMFG EPIC dedi: O zaman oyunu almış olmuyorsun yalnız. Korsandan bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Söylemesen haberim olmayacaktı söylediğin iyi oldu (!) Farkındayım hocam bilerek korsan tercih ediyorum sen gidip 60 dolar verebilirsin.
OMFG EPIC dedi: O zaman oyunu almış olmuyorsun yalnız. Korsandan bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Söylemesen haberim olmayacaktı söylediğin iyi oldu (!) Farkındayım hocam bilerek korsan tercih ediyorum sen gidip 60 dolar verebilirsin.