Marvel Spider-Man 2'yi nasıl buldunuz?

Muhammet.xl

Centipat
Katılım
4 Şubat 2023
Mesajlar
170
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Marvel Spider-Man 2'nin oynanışı çıktı ve simbiyot peter parker gerçekten de iyi duruyor. Oyun hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Sizce yılın oyunu olur mu?
 
Son düzenleme:
Marvel Spider-Man 2 çıktı ve Simbiyot Peter Parker gerçekten de iyi duruyor. Oyun hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Sizce yılın oyunu olur mu?

Olur. Fakat optimizasyonu adam gibi yapmaları gerekiyor Miles Morales ve Spider-Man Remastered 1 de GPU kullanımım %50'yi geçmiyordu RTX ve ayarların Ultra olmasına rağmen.
 
Yılın oyunu olur mu bilmem ama olursa hak etmez 1. oyundan çok bir fark yok yani linçlemeyin ama beklentilerimin altında 1. oyuna 1-2 şey eklemişler o kadar 1. oyun çok tekrara düşüyordu umarım 2. oyunda olmaz.
 
Hocam daha şu an itibarıyla oyunda çok farklı bir şey yok demek bence yanlış olur. Oyundaki her şeyi göstermediklerine adım gibi eminim.
 
Gayet iyiydi, PC tarafını bilemem iyi olmak zorunda da değil PC tarafında PS5 exclusive oyunu olacak neticede. Geçmiş oyunlara bakarsak zaten mükemmeldi sabırsızlıkla bekliyorum şahsen..
 
Ben bu oyundan önceki oyunlara göre hikaye sunumu açısından zayıf olacak gibi bakıyorum, göreceğiz.

Siz genel olarak Spider-Man serisini mi sevmiyorsunuz yoksa Marvel Spider-Man oyununumu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı