Marvel's Avengers alınır mı?

Ama bu arada oyunu oynayan arkadaşlarıma sordum. Oyunda kahramanlarla oynamak çok keyifli imiş. Oyunun iyi yaptığı tek taraf o.
 
Hocam oyunla ilgili Dost Kayaoğlu'nun incelemesini izlemenizi tavsiye ederim çünkü benim de oyun hakkında diyeceklerim üç aşağı beş yukarı aynı solo hikayeler hariç bölüm dizaynları ve düşman can barları co-op için yapıldığından dolayı bitmek bilmeyen can barına sahip düşmanlar mevcut ekstra olarak avengers karakterleri bana kalırsa iyi yansıtılmamış combat sistemi başlı başına bir fiyasko oyuncuların özellikle karşı çıktığı yapmayın dediği ne varsa oyunda yapılmış durumda bu şekilde oyunu satın almak paranızı gerçek anlamda çöpe atmakla eşdeğer durumda size tavsiyem eğer avengers karakterleri için aşırı bir ilginiz yoksa oyunu almamanız yönünde olacaktır aynı fiyata alabileceğiniz çok daha güzel oyunlar bulacağınıza şüphem yok iyi oyunlar dilerim.
Ekstra olarak Loot Shooter türünün en olmaması gereken oyunlardan biridir bu oyun benim için oyunda Hulk ile loot yapıyorsunuz şaka gibi bir olay.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı