Marvel's Avengers oyununa Spider-Man eklendi

Deathstrooke

Hectopat
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
617
Makaleler
1
Evet Marvel's Avengers oyununa sonunda Spider-Man eklendi. Spider-Man hakkındaki düşünceleriniz neler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Normalde o kadar gömülecek kadar kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum fakat buradaki Spidey'i Avengers oyun dinamiklerine entegre edebilmek için PlayStation sürümünde son çıkan Miles Morales gibi yapımlara nazaran halt yemiş durumda, hiç çıkarmasalar daha iyiymiş gibi duruyor açıkçası..
 
Mekanizması açısından Marvel's Spider-Man ile karşılaştırıldığında inanılmaz kötü olduğunu görülüyor. Yine para basmak için çıkarılmış bir boş DLC.

Şimdi Marvel Spider-Man direkt olarak bir Spider-Man oyunu o oyundaki Spider-Man'ın bu oyundakinden iyi olması gayet normal. Fakat bu nedir arkadaş ya, insan biraz özen gösterir. Herifler ellerindeki en büyük ikinci kozuda çöpe attılar. İlk kozları bu oyunu çıkarmalarıydı Marvel markası büyük bir marka. İkinci kozları ise Spider-Man gibi çok sevilen bir Marvel karakterini oyuna getirmeleriydi. Spider-Man gibi büyük bir karakteride değerlendiremeyip çöpe attılar maalesef. Şu Spider-Man'ın haline bak. Yıl olmuş 2021 hala gök yüzüne ağ atıyor. 2004 yıllında çıkan Spider-Man 2 oyununda bile binalara atıyorduk örümcek ağlarını. Animasyonları da güzel değil, ağ atması çok yavaş bir ağ atıyor ardından 2 saniye sonra tekrar atıyor ve iğrenç bir animasyonla. Yazık olmuş bu kadar değerli bir karakteri gereksiz yere harcamışlar. Keşke 2-3 ay daha erteleyip adamakıllı bir şey sunsalarmış önümüze.
 

Geri
Yukarı