Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Steam'de şu anda https://store.steampowered.com/app/1088850/Marvels_Guardians_of_the_Galaxy/ 130 TL değer mi ve Türkçe yaması var mı? Sizce fiyatını hak eder mi? Oyun yorumları iyi görünüyor diyalog olarak komik ve sağlam bir oyun gibi oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleme: 23 Kasım 2022
Arkadaşlar Steam'de şu anda https://store.steampowered.com/app/1088850/Marvels_Guardians_of_the_Galaxy/ 130 TL değer mi ve Türkçe yaması var mı? Sizce fiyatını hak eder mi? Oyun yorumları iyi görünüyor diyalog olarak komik ve sağlam bir oyun gibi oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 23 Kasım 2022 #2 Alınmaz, Gamepass'de vardı en son oradan deneyebilirsin. 130 TL verilmez bana göre. Diyalog konusunda iyi.
Alınmaz, Gamepass'de vardı en son oradan deneyebilirsin. 130 TL verilmez bana göre. Diyalog konusunda iyi.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 23 Kasım 2022 #3 O konularda iyi olabilir ancak oynanış konusunda da bir o kadar sıkıcı bir iş GotG.
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #4 Vegas dedi: Alınmaz, Game Pass'de vardı en son oradan deneyebilirsin. 130 TL verilmez bana göre. Diyalog konusunda iyi. Genişletmek için tıkla... Fatalis dedi: O konularda iyi olabilir ancak oynanış konusunda da bir o kadar sıkıcı bir iş GotG. Genişletmek için tıkla... Anladım, Game Pass'dan deneyeceğim.
Vegas dedi: Alınmaz, Game Pass'de vardı en son oradan deneyebilirsin. 130 TL verilmez bana göre. Diyalog konusunda iyi. Genişletmek için tıkla... Fatalis dedi: O konularda iyi olabilir ancak oynanış konusunda da bir o kadar sıkıcı bir iş GotG. Genişletmek için tıkla... Anladım, Game Pass'dan deneyeceğim.