Marvel's Spider-Man 2 PC kırıldı

Dodi repack kırmış hocam belli ki. Kesinlikle indirmeyin böyle yerlerden korsanı desteklemeyin. Hırsız olmayın.
Eki Görüntüle 2411858

Sizin için bakabilirim hocam ama, rica ediyorum ki indirmeyin şöyle yerlerden yeni port edilen oyunları.

Eğer bir oyunu kesinlikle satın almayacaksan onu korsan indirerek şirkete zarar vermiş olmazsın.
 
Mantıklı olan bu. Ne Türkçe eklemişler ne özel fiyatlandırma yapmışlar, bu adamları desteklemeyi gerektirecek bir durum yok.

Ben açıkçası özel fiyatlandırmayi da şey buluyorum.

Sırf bir firma yapmış o firma bizi önemsiyor diye ovmek saçma hele bize bir tane destek yokken (sırf özel fiyatlandırma bile yetiyor alalım diye) Uzak Doğu firmalarda böyle. Alıyorsam alacaksan benim dilim orada olacak olmayacaksa indirim de koysan umurumda değil(ki bana özel fiyatlandırmayi zorunda yapıyorlar yoksa umurlarinda olmayız geliyor cidden diyorum)

Düşünsenize bu özel fiyatlandırmadaki bizim yanimizdaki yerlere zerre yakışıyor muyuz?

AAA hadi bu firma bizi umursadi şu kadar indirdi vay be hemen verelim ya özel fiyatlandırmasını yapıp hala o indirimden oyuncuların o parasını verdiği halde Türkçe koymuyorsan benim için iş işten geçmiştir kısa ve öz.
 
Son düzenleme:
Felemenkçe varken Türkçe yoksa bırakın 60 dolar olmayı 60 TL olsa ben bu oyuna para vermem korsan indirir oynarım. Çünkü bu 1 değil 2 değil, her oyunda aynısını yapıyorlar artık tepki gösterme zamanı geldi.

Bu arada korsan konusunda DODI iyidir ama FitGirl daha iyidir, FitGirl'i beklesek daha iyi zaten oyun yeni çıktı birkaç güncelleme alsın bugları düzelsin.
Hocam DODI'nin orjinal sitesi hangisi ?
 
Siz bilirsiniz hocam bana kalmış bir şey değil bu ister alın ister almayın korsan.

Ama bu oyuna zaten 60 dolar verilmez orası kesin ve kesin.

Hocam çok bilgisiz gibi görünmek istemem -ki öyle olacak- ama şimdi buraya düşündüğüm fikirleri yazacağım. Benim zarara sokmak anlamında kastettiğim şey o değildi. Adamlar oyunu yapmış atıyorum 10 milyon dolar. Adamlar bunu Türkiye pazarına koyarken sanırım pazarlar arasında bölüştürüyorlar Amerika pazarı, Avrupa pazarı, Türkiye pazarı vs. vs. Hani harcanılan 10 milyon doları karşılamak için 60 dolara satıyorlar. Şu kadar kişi alsa şu 10 milyon doları karşılarız gibi gibi hesaplıyorlardır. Bende bilmiyorum büyük ihtimalle dediğim şeye çok benzer. Adamlar bir para harcayıp bu oyunu yapıyorlar. Çok uzattım ama eninde sonunda o 10 milyon dolar ile ortaya bir oyun çıkıyor mu çıkıyor. Ama sen parayı vermeyerek oyunu başka türlü oynuyorsun. Biri korsan indirdi diye firmanın hisseleri zarar görmeyecek tabii ki de. Sadece yapılan bir oyunu korsan oynayarak o oyunun parasını vermemiş aynı zamanda firma parayı kazanmamış oluyor. Yani dolaylı yoldan bile olsa bir hırsızsın. Ayrıca herkes korsan aldı diyelim (evet çok saçma bir düşünce) oyun nereden o 10 milyon doları karşılayacak?
Ayrıca bu yeni portlanmış bir oyun ve şu an oyun fiyatları çok pahalı bu yüzden korsan daha mantıklı gibi gözükse de ben öyle bir şey yapmayacağım. Ve örnek veriyorum Red Dead Redemption 2 bu oyunun yapayım maliyeti çoktan karşılandı. Bu yüzden şu an korsan indirince zarara falan girmeyecek hiçbir şey değişmeyecek. Bende RDR2'yi korsan oynadım çünkü birkaç ay önce.

İyi hoş dedin de şunu gözünden kaçırmışsın adamlar Türkiye pazarını gözden çıkarmış umurlarında değil.
 
Avrupa'daki insanlardan daha çok para ver + daha çok maliyet + sistem gereksinimi + optimizasyon sorunu + 60 dolar asla vermem crack indiririm sonuna kadar desteklerim. Boş beleş diller var kimse kusura bakmasın Bayburt kadar bölgeyi millet ülke yapmış helikoptere mızrak atan kabilelere dahi dil çıkacak seviyeye gelmiş ama Türkçeye çıkmamış. Almam benim almamam önemli olmayabilir ama bir müşteri bir müşteridir. Crack'i de bu durumda desteklerim. Şimdi gelir o zaman İngilizce öğren kanka diyen Brawl Stars femboyları :D
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı