Aynı şekilde bana 1 ay önce Spider-Man 200 TL al deseler ne yapacağım o kadar paraya bekle indirime düşsün derdim şimdi oyunu satın aldım gelmesini bekliyorum.
Etail yeni indirim yaptı, Marvel's Spider-Man Remastered için Spider-25 koduyla %25 indirim, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales için Morales-25 koduyla %25 indirim alabiliyorsunuz. Son tarih: 17 Şubat 2023. (Steam kodu olarak veriliyor.)
Etail yeni indirim yaptı, Marvel's Spider-Man Remastered için Spider-25 koduyla %25 indirim, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales için Morales-25 koduyla %25 indirim alabiliyorsunuz. Son tarih: 17 Şubat 2023. (Steam kodu olarak veriliyor.)
Geçen bir moderatör bahsetmişti bundan. O yüzden gözlerinden kaçırabileceklerini biliyorum ve anlıyorum hocam. Hazır sıcak bir konuyken illaha ki bir moderatör denk gelir diye konuya bırakıyorum mesajımı. İlginç şekilde rapor sistemini kullanınca konuyu birleştirmiyorlar. Görme meselesine gelirsek yani yapmayın hocam. Konuyu öne çıkarmak için mesaj da atabilirdiniz.