Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #11 Mike_Wazowski dedi: Tamamdır hocam deneyeceğim şimdi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geri bildiriminizi bekliyor olacağım.
Mike_Wazowski dedi: Tamamdır hocam deneyeceğim şimdi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, geri bildiriminizi bekliyor olacağım.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.317 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #12 Mike_Wazowski dedi: Tamamdır hocam deneyeceğim şimdi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışıp çalışmadığını belirtirseniz buraya çok iyi olur.
Mike_Wazowski dedi: Tamamdır hocam deneyeceğim şimdi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışıp çalışmadığını belirtirseniz buraya çok iyi olur.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 5 Temmuz 2023 #13 Veli1026 dedi: Rica ederim, geri bildiriminizi bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Çatlı Reis dedi: Hocam çalışıp çalışmadığını belirtirseniz buraya çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz şekilde çalıştı yama teşekkürler.
Veli1026 dedi: Rica ederim, geri bildiriminizi bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Çatlı Reis dedi: Hocam çalışıp çalışmadığını belirtirseniz buraya çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sorunsuz şekilde çalıştı yama teşekkürler.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #14 Mike_Wazowski dedi: Sorunsuz şekilde çalıştı yama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi eğlenceler.
Mike_Wazowski dedi: Sorunsuz şekilde çalıştı yama teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi eğlenceler.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 5 Temmuz 2023 #15 Bir ekleme daha yapayım. Yama Translate den çevrilmiş ve çok sırıtıyor. İndirenlerin aklında bulunsun sanırım kaldıracağım.
Bir ekleme daha yapayım. Yama Translate den çevrilmiş ve çok sırıtıyor. İndirenlerin aklında bulunsun sanırım kaldıracağım.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.317 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #16 Mike_Wazowski dedi: Bir ekleme daha yapayım. Yama Translateden çevrilmiş ve çok sırıtıyor. İndirenlerin aklında bulunsun sanırım kaldıracağım. Genişletmek için tıkla... Ciddi mi ya? El çevirisi diye okumuştum halbuki.
Mike_Wazowski dedi: Bir ekleme daha yapayım. Yama Translateden çevrilmiş ve çok sırıtıyor. İndirenlerin aklında bulunsun sanırım kaldıracağım. Genişletmek için tıkla... Ciddi mi ya? El çevirisi diye okumuştum halbuki.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 5 Temmuz 2023 #17 Çatlı Reis dedi: Ciddi mi ya? El çevirisi diye okumuştum halbuki. Genişletmek için tıkla... Çok kötü çeviri. Google Translate daha iyi çevirir artık hangisinde yaptılar bilmiyorum ama aşırı kötü olmuş. Senkronizasyon da yok konuşmayla altyazıda. Yamayı yükleyince FSR 2.1 in devre dışı kalması da cabası 2.0 olarak çalışmaya başlıyor.
Çatlı Reis dedi: Ciddi mi ya? El çevirisi diye okumuştum halbuki. Genişletmek için tıkla... Çok kötü çeviri. Google Translate daha iyi çevirir artık hangisinde yaptılar bilmiyorum ama aşırı kötü olmuş. Senkronizasyon da yok konuşmayla altyazıda. Yamayı yükleyince FSR 2.1 in devre dışı kalması da cabası 2.0 olarak çalışmaya başlıyor.