kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #1 PlayStation Showcase etkinliğinde Marvel's Wolverine oyununun kısa Trailer'ını gördük. Sizlerin bu oyun hakkında düşünceleri nedir? Sizce ne zaman çıkar? Oyundan beklentileriniz nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2021
PlayStation Showcase etkinliğinde Marvel's Wolverine oyununun kısa Trailer'ını gördük. Sizlerin bu oyun hakkında düşünceleri nedir? Sizce ne zaman çıkar? Oyundan beklentileriniz nedir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.554 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #2 Kaç sene önce X-men Origins: Wolverine oyununu zevkle oynamıştım. Yeni bir Wolverine oyunu çıkıyorsa yine zevkle oynarım.
Kaç sene önce X-men Origins: Wolverine oyununu zevkle oynamıştım. Yeni bir Wolverine oyunu çıkıyorsa yine zevkle oynarım.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Eylül 2021 #3 güzel olacak gibi duruyor. Arkasında İmsoniac var kötü olması zor.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 10 Eylül 2021 #4 Insomniac Games yaptığı için beklentim yüksek ama Marvel’s Spider-Man 2'yi de duyurdular. 2025'te falan mı çıkacak bu? Firma oyun makinesi ya bu hız ne?
Insomniac Games yaptığı için beklentim yüksek ama Marvel’s Spider-Man 2'yi de duyurdular. 2025'te falan mı çıkacak bu? Firma oyun makinesi ya bu hız ne?
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Eylül 2021 #5 244012 dedi: Insomniac Games yaptığı için beklentim yüksek ama Marvel’s Spider-Man 2'yi de duyurdular. 2025'te falan mı çıkacak bu? Firma oyun makinesi ya bu hız ne? Genişletmek için tıkla... Hocam bir imsoniac bir de obsidian oyun basıyor. Aynı anda kaç oyun yapıyorlar bunlar?
244012 dedi: Insomniac Games yaptığı için beklentim yüksek ama Marvel’s Spider-Man 2'yi de duyurdular. 2025'te falan mı çıkacak bu? Firma oyun makinesi ya bu hız ne? Genişletmek için tıkla... Hocam bir imsoniac bir de obsidian oyun basıyor. Aynı anda kaç oyun yapıyorlar bunlar?
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 11 Eylül 2021 #6 HooDue dedi: Hocam bir imsoniac bir de obsidian oyun basıyor. Aynı anda kaç oyun yapıyorlar bunlar? Genişletmek için tıkla... Sayamıyorum. Kalite de düşmüyor öyle. Helal olsun.
HooDue dedi: Hocam bir imsoniac bir de obsidian oyun basıyor. Aynı anda kaç oyun yapıyorlar bunlar? Genişletmek için tıkla... Sayamıyorum. Kalite de düşmüyor öyle. Helal olsun.