Masadaki delikler nasıl giderilir?

564803

Hectopat
Şimdi görüntüsünden çok rahatsız oluyorum. Bunları gidermenin bir yolu var mı? Ya da, sizce masa düzenim nasıl? No RGB bir sistem yapmak istiyorum ama masada ki deliklerden rahatsız oluyorum. Ya masayı değiştireceğim ya da başka bir şey yapacağım. Altına büyük mouse pad koyup delikleri gizleyebilirim ama mouse pad ise Hyper Beast olduğu için çok renkli ve çok dikkat çekiyor.
Ve yine masam da, eskiden Mouse'nin kablosunu sabitlemek için kullandığım koli bandı duruyor ve çıkartmakta çok zorlanıyorum.
WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 12.50.19_c4fe8e46.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 12.50.20_6afe4f22.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 12.50.20_810b5dcb.jpg WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 12.51.48_e423527a.jpg

Yüksek ihtimalle, kasamı yukarı çıkarmak ve büyük bir alanım olması için büyük bir masa alacağım ama siyah masa mı yoksa beyaz masa mı alayım bilemedim. Klavyem beyaz, mouse'm siyah. Siyah masa alsam uyumlu olurlar mı acaba? Bence siyah alsam daha iyi gözükür. Masanın tam üstüne, duvar'a raf sabitleyip, yapay sarmaşıklar sarkıtmayı düşünüyorum. Üsttende beyaz bir ışık oldu mu bu iş tamamdır.
482881175_2024628061380296_1910794871708627431_n.jpg

Son düzenleme:
Beyaza boyasam ne fark eder? Delik diyorum hocam. Orası yine gözükür. Gerçi orayı geçelim. Sizce siyah masa alsam daha mı mantıklı olur?

Beyaza boyasam ne fark eder? Delik diyorum hocam. Orası yine gözükür. Gerçi orayı geçelim. Sizce siyah masa alsam daha mı mantıklı olur?
Beyaz alırsan toz gözükür ama güzel gözükür şahsen. Siyah da güzel gözükür ama yazları sıcak olur. Ben beyaz tercih ediyorum. Delikler için yani boyasan üstünü bir nebze daha iyi gözükür. Masa alacaksan İKEA'nın masalarından al. Biraz sallanıyor ama kaliteli.

Beyaz alırsan toz gözükür ama güzel gözükür şahsen. Siyah da güzel gözükür ama yazları sıcak olur. Ben beyaz tercih ediyorum. Delikler için yani boyasan üstünü bir nebze daha iyi gözükür. Masa alacaksan İKEA'nın masalarından al. Biraz sallanıyor ama kaliteli.
Beyaz silikon ile ince bir kat geçip delikleri doldurabilirsiniz diye düşünüyorum, tabi ilerleyen süreçte sararma yapabilir onun da önüne geçmek için beyaz bir bant yapıştırabilirsiniz bence.
Sağolun, teşekkürler.
Tercihimi siyah masadan yana kullanacağım.

Odamın krokisi şuan bu:
d.png
Bu odayı şöyle düzenlemek istiyorum:
Adsız.png

O uzun dolap, kapıdan girdiğimiz zaman, solumuzda kötü bir şekilde durabilir. O yüzden mini buz dolabı ile kıyafet dolabının yerlerini değiştirsem sizce nasıl olur?

Ufak bir sorunumuz var. Yatağın merdivenini koymayı unutmuşum :d

Neyse yapacak bir şey yok. Kıyafet dolabını, ilk kroki'de ki buz dolabının yanına alırım. Bilgisayar masası yine aynı yerinde kalacak lakin duvarda biraz çıkıntı var. Kolon değil, ne olduğunu bilmiyorum. Vurunca içi boş ses geliyor yani Ytong olması gerek. O çıkıntının önüne alacam kasayı. Monitörün arkası biraz boşluk olacak. Diğer her şey yerinde duracak.

Yada L masa da almayabilirim. Sadece biraz daha büyük bir dikdörtgen masa.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı