Masaüstü bilgisayar için Kadıköy'de teknik servis önerisi

Ceosak15

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bugün oyun oynarken PC'den yanık kokusu gelmeye başladı. Hemen kapattıktan sonra bir teknik servis araştırmaya başladım ama bulduğum yerlere pek güvenemedim. Sizin önerebileceğiniz Kadıköy veya Ataşehir taraflarında güvenilir bir teknik servis var mıdır?

Teknik servis yerine sorunun kaynağını birlikte çözüp en ucuz çözümü sunsak?
Olabilir tabii ki. Şöyle açıklayayım: Bilgisayar gereğinden fazla ısınıyor, bunun sebebi de fanların bazılarının dönmemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve ayrıca kablo yanığı gibi bir koku aldım en son açışımda.

Merhaba,

Bugün oyun oynarken PC'den yanık kokusu gelmeye başladı. Hemen kapattıktan sonra bir teknik servis araştırmaya başladım ama bulduğum yerlere pek güvenemedim. Sizin önerebileceğiniz Kadıköy veya Ataşehir taraflarında güvenilir bir teknik servis var mıdır?
Görüntü tamamen gelmiyor mu ?

Bilgisayarlar konusunda insanlari en cok kandiran kisilerin adidir "PC Onarim Servisi". Hicbir maliyrti olmayan, maksimum 3 saat surecek olan format atma islemine bild 100TL alanlar var. Teknik Servisleri asla onermem.

Teknik servise gitmeni önermiyorum önce sorunun neyden kaynaklandığını öğrenmeni tavsiye ederim .
Fanlardan geliyor, şimdi açınca fark ettim. Biri düzgün çalışırken diğer ikisi düzgün çalışmıyor.

Bilgisayarlar konusunda insanlari en cok kandiran kisilerin adidir "PC Onarim Servisi". Hicbir maliyrti olmayan, maksimum 3 saat surecek olan format atma islemine bild 100TL alanlar var. Teknik Servisleri asla onermem.
Pek fazla bilgim yok bu konuda, o yüzden teknik servise başvurmayı düşünmüştüm.

Fanlardan geliyor, şimdi açınca fark ettim. Biri düzgün çalışırken diğer ikisi düzgün çalışmıyor.

Pek fazla bilgim yok bu konuda, o yüzden teknik servise başvurmayı düşünmüştüm.
Fan değiştir zaten teknik servis fan tamir etmez etse bile parana yazık direk yenisini alman daha iyi .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı