emreaslan1 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #1 Masaüstü bilgisayar için 5GHz destekli Wi-Fi adoptor. 5GHz modem olduğu için GeForce Now kullanıyorum daha iyi performans veriyor. 5GHz destekli Wi-Fi adaptör önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2020
Masaüstü bilgisayar için 5GHz destekli Wi-Fi adoptor. 5GHz modem olduğu için GeForce Now kullanıyorum daha iyi performans veriyor. 5GHz destekli Wi-Fi adaptör önerir misiniz?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 20 Aralık 2020 #2 emreaslan1 dedi: Masaüstü bilgisayar için 5GHz destekli Wi-Fi adoptor. 5GHz modem olduğu için GeForce Now kullanıyorum daha iyi performans veriyor. 5GHz destekli Wi-Fi adaptör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... TP-LINK Archer T4U 1200 Mbps Wireless Dual Band AC USB 3.0 Fiyatı (hepsiburada.com) Çok pahalı oluyor daha makul bir fikir verin dersen genişletici bir modem satın al. Bilgisayara ethernet üzerinden bağla. Mobil cihazların içinde menzilini genişletmiş olursun. Tenda AC5 AC 1200 Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve Fiyatı (hepsiburada.com)
emreaslan1 dedi: Masaüstü bilgisayar için 5GHz destekli Wi-Fi adoptor. 5GHz modem olduğu için GeForce Now kullanıyorum daha iyi performans veriyor. 5GHz destekli Wi-Fi adaptör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... TP-LINK Archer T4U 1200 Mbps Wireless Dual Band AC USB 3.0 Fiyatı (hepsiburada.com) Çok pahalı oluyor daha makul bir fikir verin dersen genişletici bir modem satın al. Bilgisayara ethernet üzerinden bağla. Mobil cihazların içinde menzilini genişletmiş olursun. Tenda AC5 AC 1200 Mbps Kablosuz Dual Band Access Point ve Fiyatı (hepsiburada.com)
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 20 Aralık 2020 #3 emreaslan1 dedi: Masaüstü bilgisayar için 5GHz destekli Wi-Fi adoptor. 5GHz modem olduğu için GeForce Now kullanıyorum daha iyi performans veriyor. 5GHz destekli Wi-Fi adaptör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an piyasadaki en iyi Wi-Fi kartına sahip ve Wi-Fi modülü ayrı olan versiyonunu al daha iyi verim alırsın. 24.47€ 47% OFF|Wi Fi 6E Intel AX210 Dual Band PCIe kablosuz Wifi ağ adaptörü 2.4G/5G/6Ghz 2400M WiFi kartı için Bluetooth5.3 PCI Express Wlan|Ağ Kartları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
emreaslan1 dedi: Masaüstü bilgisayar için 5GHz destekli Wi-Fi adoptor. 5GHz modem olduğu için GeForce Now kullanıyorum daha iyi performans veriyor. 5GHz destekli Wi-Fi adaptör önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an piyasadaki en iyi Wi-Fi kartına sahip ve Wi-Fi modülü ayrı olan versiyonunu al daha iyi verim alırsın. 24.47€ 47% OFF|Wi Fi 6E Intel AX210 Dual Band PCIe kablosuz Wifi ağ adaptörü 2.4G/5G/6Ghz 2400M WiFi kartı için Bluetooth5.3 PCI Express Wlan|Ağ Kartları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 20 Aralık 2020 #4 AirJET dedi: Şu an piyasadaki en iyi Wi-Fi kartına sahip ve Wi-Fi modülü ayrı olan versiyonunu al daha iyi verim alırsın. 24.47€ 47% OFF|Wi Fi 6E Intel AX210 Dual Band PCIe kablosuz Wifi ağ adaptörü 2.4G/5G/6Ghz 2400M WiFi kartı için Bluetooth5.3 PCI Express Wlan|Ağ Kartları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Baya iyi gözüküyor cihaz. Wi-Fi 6E'nin 6'dan bir farkı var mı?
AirJET dedi: Şu an piyasadaki en iyi Wi-Fi kartına sahip ve Wi-Fi modülü ayrı olan versiyonunu al daha iyi verim alırsın. 24.47€ 47% OFF|Wi Fi 6E Intel AX210 Dual Band PCIe kablosuz Wifi ağ adaptörü 2.4G/5G/6Ghz 2400M WiFi kartı için Bluetooth5.3 PCI Express Wlan|Ağ Kartları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Baya iyi gözüküyor cihaz. Wi-Fi 6E'nin 6'dan bir farkı var mı?
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 20 Aralık 2020 #5 V. Scaletta dedi: Baya iyi gözüküyor cihaz. Wi-Fi 6E'nin 6'dan bir farkı var mı? Genişletmek için tıkla... 6 GHz bandındaki cihazlarla bağlantı sağlayabiliyor.
V. Scaletta dedi: Baya iyi gözüküyor cihaz. Wi-Fi 6E'nin 6'dan bir farkı var mı? Genişletmek için tıkla... 6 GHz bandındaki cihazlarla bağlantı sağlayabiliyor.