Mandalorian54 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 27 Mayıs 2023 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olmuyorsa, en iyi çözüm bilen birine yaptırtmak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olmuyorsa, en iyi çözüm bilen birine yaptırtmak.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 27 Mayıs 2023 #12 Phanzox dedi: RAM, depolama ve VRAM yarıya düşünce gelen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bozmadan VRAM'i yarıya düşürebilecek kadar becerikli bir mahalle bilgisayarcımız varsa Türkiye süper güçtür. Rsmefaw dedi: Hem zor hem tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını öğretsen 12 yaşındaki çocuk yapar. Zor değil.
Phanzox dedi: RAM, depolama ve VRAM yarıya düşünce gelen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bozmadan VRAM'i yarıya düşürebilecek kadar becerikli bir mahalle bilgisayarcımız varsa Türkiye süper güçtür. Rsmefaw dedi: Hem zor hem tehlikeli. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını öğretsen 12 yaşındaki çocuk yapar. Zor değil.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #13 the Prodigy dedi: Ekran kartını bozmadan VRAM'i yarıya düşürebilecek kadar becerikli bir mahalle bilgisayarcımız varsa Türkiye süper güçtür. Nasıl yapılacağını öğretsen 12 yaşındaki çocuk yapar. Zor değil. Genişletmek için tıkla... Daha kasanın içini bile açmadım 18 yaşındayım. Aşırı korkuyorum bir şey olur PC patlar falan diye.
the Prodigy dedi: Ekran kartını bozmadan VRAM'i yarıya düşürebilecek kadar becerikli bir mahalle bilgisayarcımız varsa Türkiye süper güçtür. Nasıl yapılacağını öğretsen 12 yaşındaki çocuk yapar. Zor değil. Genişletmek için tıkla... Daha kasanın içini bile açmadım 18 yaşındayım. Aşırı korkuyorum bir şey olur PC patlar falan diye.
murathanc Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 632 Makaleler 1 27 Mayıs 2023 #14 Phanzox dedi: RAM, depolama ve VRAM yarıya düşünce gelen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım. RAM için tamam, slotları bilmek lazımda diğerlerini anlamadım.
Phanzox dedi: RAM, depolama ve VRAM yarıya düşünce gelen pişmanlık hissi. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım. RAM için tamam, slotları bilmek lazımda diğerlerini anlamadım.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.394 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #15 Rsmefaw dedi: Daha kasanın içini bile açmadım 18 yaşındayım. Aşırı korkuyorum bir şey olur PC patlar falan diye. Genişletmek için tıkla... Tozdan görünmeyen işlemci fanının attığı bakış.
Rsmefaw dedi: Daha kasanın içini bile açmadım 18 yaşındayım. Aşırı korkuyorum bir şey olur PC patlar falan diye. Genişletmek için tıkla... Tozdan görünmeyen işlemci fanının attığı bakış.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #16 Katy Perry dedi: Tozdan görünmeyen işlemci fanının attığı bakış. Genişletmek için tıkla... 2016 yılında aldım sistemi. 2020 Aralık'ta temizledim sadece. Arı peteği gibi oldu kasanın arka kısmı tozdan dolayı.
Katy Perry dedi: Tozdan görünmeyen işlemci fanının attığı bakış. Genişletmek için tıkla... 2016 yılında aldım sistemi. 2020 Aralık'ta temizledim sadece. Arı peteği gibi oldu kasanın arka kısmı tozdan dolayı.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 27 Mayıs 2023 #17 Rsmefaw dedi: Daha kasanın içini bile açmadım 18 yaşındayım. Aşırı korkuyorum bir şey olur PC patlar falan diye. Genişletmek için tıkla... Sistem çalışırken ekran kartının güç kablosunu çıkartmışlığım var. Korkacak bir şey yok o kadar. Eğer sistem toplamak istiyorsanız bütçe belirtip burada konu açabilirsiniz.
Rsmefaw dedi: Daha kasanın içini bile açmadım 18 yaşındayım. Aşırı korkuyorum bir şey olur PC patlar falan diye. Genişletmek için tıkla... Sistem çalışırken ekran kartının güç kablosunu çıkartmışlığım var. Korkacak bir şey yok o kadar. Eğer sistem toplamak istiyorsanız bütçe belirtip burada konu açabilirsiniz.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #18 the Prodigy dedi: Sistem çalışırken ekran kartının güç kablosunu çıkartmışlığım var. Korkacak bir şey yok o kadar. Eğer sistem toplamak istiyorsanız bütçe belirtip burada konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ama sisteme SSD, RAM takviyesi yapmayı düşünüyordum tırstığım için yapmadım.
the Prodigy dedi: Sistem çalışırken ekran kartının güç kablosunu çıkartmışlığım var. Korkacak bir şey yok o kadar. Eğer sistem toplamak istiyorsanız bütçe belirtip burada konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, ama sisteme SSD, RAM takviyesi yapmayı düşünüyordum tırstığım için yapmadım.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.394 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #19 Rsmefaw dedi: Yok hocam, ama sisteme SSD, RAM takviyesi yapmayı düşünüyordum tırstığım için yapmadım. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? Sanırım hiçbir şey bilmiyorsunuz bilgisayarla ilgili.
Rsmefaw dedi: Yok hocam, ama sisteme SSD, RAM takviyesi yapmayı düşünüyordum tırstığım için yapmadım. Genişletmek için tıkla... Ne alaka hocam? Sanırım hiçbir şey bilmiyorsunuz bilgisayarla ilgili.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 27 Mayıs 2023 #20 Rsmefaw dedi: Yok hocam, ama sisteme SSD, RAM takviyesi yapmayı düşünüyordum tırstığım için yapmadım. Genişletmek için tıkla... Çok basit hocam onlar, neyden tırsıyorsunuz?
Rsmefaw dedi: Yok hocam, ama sisteme SSD, RAM takviyesi yapmayı düşünüyordum tırstığım için yapmadım. Genişletmek için tıkla... Çok basit hocam onlar, neyden tırsıyorsunuz?