Mandalorian54
Hectopat
Bu video yardımcı olmuyorsa, en iyi çözüm bilen birine yaptırtmak.
Ekran kartını bozmadan VRAM'i yarıya düşürebilecek kadar becerikli bir mahalle bilgisayarcımız varsa Türkiye süper güçtür.RAM, depolama ve VRAM yarıya düşünce gelen pişmanlık hissi.
Nasıl yapılacağını öğretsen 12 yaşındaki çocuk yapar. Zor değil.Hem zor hem tehlikeli.
Ekran kartını bozmadan VRAM'i yarıya düşürebilecek kadar becerikli bir mahalle bilgisayarcımız varsa Türkiye süper güçtür.
Nasıl yapılacağını öğretsen 12 yaşındaki çocuk yapar. Zor değil.
RAM, depolama ve VRAM yarıya düşünce gelen pişmanlık hissi.
Tozdan görünmeyen işlemci fanının attığı bakış.Daha kasanın içini bile açmadım 18 yaşındayım. Aşırı korkuyorum bir şey olur PC patlar falan diye.
2016 yılında aldım sistemi. 2020 Aralık'ta temizledim sadece. Arı peteği gibi oldu kasanın arka kısmı tozdan dolayı.Tozdan görünmeyen işlemci fanının attığı bakış.
Sistem çalışırken ekran kartının güç kablosunu çıkartmışlığım var. Korkacak bir şey yok o kadar.Daha kasanın içini bile açmadım 18 yaşındayım. Aşırı korkuyorum bir şey olur PC patlar falan diye.
Yok hocam, ama sisteme SSD, RAM takviyesi yapmayı düşünüyordum tırstığım için yapmadım.Sistem çalışırken ekran kartının güç kablosunu çıkartmışlığım var. Korkacak bir şey yok o kadar.
Eğer sistem toplamak istiyorsanız bütçe belirtip burada konu açabilirsiniz.
Ne alaka hocam? Sanırım hiçbir şey bilmiyorsunuz bilgisayarla ilgili.Yok hocam, ama sisteme SSD, RAM takviyesi yapmayı düşünüyordum tırstığım için yapmadım.
Çok basit hocam onlar, neyden tırsıyorsunuz?Yok hocam, ama sisteme SSD, RAM takviyesi yapmayı düşünüyordum tırstığım için yapmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.