Masaüstü bilgisayara birisi uzaktan bağlanıyor

Kaspersky Free ile tam tarama yaptım fakat herhangi bir tehdit bulmadı.
MalwareBytes yükleyip güvenli modu açtıktan sonra çalıştırın, virüs olmayabilir.
Yine bir sonuç almadıysanız HitmanPro yükleyin bilgisayarınıza, ayarlardan deneme lisansını aktifleştirip tarama yapın normal mod açıkken.
Her kafadan bir ses çıkmış hatta gereksiz olduğu hâlde Kaspersky Rescue Disk ve Norton Rescue ile taratmasını söyleyenler olmuş.

Gerek yok bunlara KIS ile taratsa yeterli bence fazla uzatmayalım.
Yazdığımı okusaydınız en son çare olarak Rescue Disk'i gösterdiğimi görürdünüz :)
 
Son düzenleme:
paylasimlara girdim zaman admin$ isareti uzak PC tarzi bir şeyler çıktı kesinlikle keylog filan yedim.
Bu saçma fikirleri nereden alıyorsanız oraya gidin. Uzak yazıyorsa uzak paylaşımın açık demektir girdiğin yeri daha bilmiyorsun.
 
Bu saçma fikirleri nereden alıyorsanız oraya gidin. Uzak yazıyorsa uzak paylaşımın açık demektir girdiğin yeri daha bilmiyorsun.
Ne yapalım bilmiyorsam ayıp mı ? Sen kendini bir halt mı sanıyorsun ? Buraya birisi bir sıkıntısını yazıyorsan ona pozitif bir çare yazın eğer negatif yazacaksan o kişi faydan değil zararın dokunur şuan bu cümleleri de yazarken sana zaman kaybettiğimin farkındayım ama belki başka kişiler de böyle sıkıntısını yazdığın da üslubunu değiştirip faydalı bilgiler verirsin .
 
Ne yapalım bilmiyorsam ayıp mı ? Sen kendini bir halt mı sanıyorsun ?
Evet bu tarihe gelmişsin ayıp etmişsin. Evet bir şey sanıyorum.
Buraya birisi bir sıkıntısını yazıyorsan ona pozitif bir çare yazın eğer negatif yazacaksan o kişi faydan değil zararın dokunur
Hayat pozitifliklerden oluşmaz, negatif tarafı da öğreneceksiniz. Zararı kendiniz yaparsınız istemediğiniz sözü duyduğunuz herkesi terslerseniz.
 
Konuyla alakalı değil ama bir şey merak ettim böyle bir durumda temiz kurulum yapmak sorunu kökünden çözer mi? Ya da saklamamiz gereken dosyaları bi usb ye yedekleyip temiz kurulum yapmak?
 
Konuyla alakalı değil ama bir şey merak ettim böyle bir durumda temiz kurulum yapmak sorunu kökünden çözer mi? Ya da saklamamiz gereken dosyaları bir USB'ye yedekleyip temiz kurulum yapmak?
Her iki türlü de çözer. Ancak zararlı türüne göre aldığın dosyalar içine zararlı bulaşmış ise yeniden bulaşabilir o yüzden tarama yapmadan yedeklerinizi almamaya özen gösterin. Temiz kurulum sırasında modeme reset atıp da format sonrası yeniden yapılandırmak daha çok güvenli olacaktır(her ihtimale karşı zararlı tipini bilmiyorsanız).
Format sonrası da AV yükleyip bellekleri taratmak gerekli.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı