Selam, JBL Tune 520BT isimli kablosuz kulaklığımı masaüstü bilgisayarım da kullanmak istiyorum. Ama bilgisayarım Bluetooth desteklemiyor. Bilgisayarıma Bluetooth desteği nasıl kazandırabilirim?
Peki nasıl bir şey almam lazım? Gecikme olsun istemiyorum pek, ses kayması falan.Dongle alabilirsiniz.
Blueetooth ile bağlanacaksan gecikmesiz olması imkansız oluyor. En az 50ms gecikme beklemen lazım, o da en iyi değer. Ortalama 80-100ms civarı olacaktır muhtemelen.Peki nasıl bir şey almam lazım? Gecikme olsun istemiyorum pek, ses kayması falan.
Kötü mü oluyor yani?JBL Tune 520BT kulaklığın Low latency codeği yok 100ms ve üstü alırsınız büyük ihtimal o kulaklıkla.
Peki vasat bir kablosuz kulaklık öneriniz var mı? 3-4 ay önce aldığım kablolu kulaklığım kablonun sürekli birbirine dolanması yüzünden doğru düzgün ses vermiyor bir türlü, kablosuza yönelmek istiyorum.Blueetooth ile bağlanacaksan gecikmesiz olması imkansız oluyor. En az 50ms gecikme beklemen lazım, o da en iyi değer. Ortalama 80-100ms civarı olacaktır muhtemelen.
Bütçe?Kötü mü oluyor yani?
Peki vasat bir kablosuz kulaklık öneriniz var mı? 3-4 ay önce aldığım kablolu kulaklığım kablonun sürekli birbirine dolanması yüzünden doğru düzgün ses vermiyor bir türlü, kablosuza yönelmek istiyorum.
bütçem yok, 3-4bin bantlarına çıkamam pekBütçe?
bütçem yok, 3-4bin bantlarına çıkamam pek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.