sola
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 8GB NeoForza 3200 MHz cl16
- SSD veya HDD modeli
- Sandisk SSD + WD HDD
- Ekran kartı
- Sapphire Radeon RX 560 4 GB
- Anakart
- Colorful Battleax B450
- İşlemci
- Ryzen 3 1200 AF
İyi sosyaller.
Yaklaşık 2 senedir dolapta yatan masaüstü bilgisayarıma dün format atıp oyun için kullanmaya karar verdim. Fakat bazen ekranda saliselik görüntü bozulmaları oluyor. Bu bozulma ekranın göz kırpma hızında gidip gelmesi veya ekrandaki renklerin saliselik yeşil-kırmızı olacak şekilde bozulması olabiliyor. Bu bozulma yazılım üzerinden ekran kaydı alırken alınan kayda da yansıyor.
FurMark testi yaklaşık 8 dakika, CPU burner testi yaklaşık yarım saat sürdürüldü.
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Sistem:
Yaklaşık 2 senedir dolapta yatan masaüstü bilgisayarıma dün format atıp oyun için kullanmaya karar verdim. Fakat bazen ekranda saliselik görüntü bozulmaları oluyor. Bu bozulma ekranın göz kırpma hızında gidip gelmesi veya ekrandaki renklerin saliselik yeşil-kırmızı olacak şekilde bozulması olabiliyor. Bu bozulma yazılım üzerinden ekran kaydı alırken alınan kayda da yansıyor.
- Farklı kablolar ile denedim.
- Monitörüm sorunsuz, kanıtı ise aynı monitörü iş laptopumda da kullanmam ve sorunsuz çalışması.
- Bilgisayarı 2 sene önce dolaba kaldırmadan önce tüm termal bakımlarını yaptım ve bir daha çalıştırmadım.
- Bakım sırasında işlemci bacakları yamuldu ve sonrasında tamir edildi. Testleri yapıldı.
- The hunter oynadım denemek için, oyun süreci boyunca bozulma yaşanmadı.
FurMark testi yaklaşık 8 dakika, CPU burner testi yaklaşık yarım saat sürdürüldü.
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Sistem:
- AMD Ryzen 3 1200 AF (işlem gördü)
- Sapphire RX 560.
- Neo Forza 8 GB 16CL 3200MHz.
- Colorful B450M anakart.
- ASUS TUF Gaming VG246Q1R monitör.