Masaüstü Bilgisayarda Telefon İle Mobil Erişim

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Sorum şu: Masaüstü PC var. Ve ben USB ile internet paylaşımı yapınca kasıyor. Ben de internet paylaşımı açıp Wi-Fi olarak bağlamak istiyorum mümkün mü? Evet ise açınca internet penceresinde gözükmüyor, sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Sorum şu: Masaüstü PC var. Ve ben USB ile internet paylaşımı yapınca kasıyor. Ben de internet paylaşımı açıp Wi-Fi olarak bağlamak istiyorum mümkün mü? Evet ise açınca internet penceresinde gözükmüyor, sebebi ne olabilir?
Pc de wifi var mı?
Kablo tethering ile en stabil bağlantıyı alırsınız, kablo değişip denemenizi öneririm.

Bunun için wifi adaptöre ihtiyacın var. kullanımı basittir, Ama yer kaplıyor veya görüntüyü bozuyor dersen Router kullanabilirsin flash bellek boyutunun yarısı kadardır, ama daha pahalıdır.

windows 10 da kişişel erişim noktası var telefonlar daki gibi 10 kullanıyorsanız işinizi görür ama farklı bi iştletim sistemi kullanıyorsanız programlarla oluyor ama tavsiye etmem saglıklı olmuyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı