Masaüstü bilgisayarı TV'ye bağlama

• Konuyu başlatan UAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 546

UAU

Hectopat
Selamlar arkadaşlar ofisteki masaüstü bilgisayarı televizyona bağlamak istiyoruz. Amacımız görüntüyü televizyona vermek fakat bilgisayarla televizyon mesafesi uzak ve de bilgisayarda Bluetooth yok diye biliyorum biraz eski çünkü. 2. el Letgo'dan da televizyon almayı düşünüyorum. Bilgisayardaki görüntüyü televizyona vercez. Öneriniz nedir acaba? Dönüştürücü alsam olur mu?

Selamlar arkadaşlar ofisteki masaüstü bilgisayarı televizyona bağlamak istiyoruz. Amacımız görüntüyü televizyona vermek fakat bilgisayarla televizyon mesafesi uzak ve de bilgisayarda Bluetooth yok diye biliyorum biraz eski çünkü. 2. el Letgo'dan da televizyon almayı düşünüyorum. Bilgisayardaki görüntüyü televizyona vercez. Öneriniz nedir acaba? Dönüştürücü alsam olur mu?
En dandüğinden bir Android Çubuk alıp uzak masaüstü kullanabilirsiniz.

Var olan tevizyon yok ki yeni televizyon alayım? Birader nerenle okudun sen metni, zaten televizyon yok sen televizyon alma kablo al diyorsun. Kablo alayım tamam nereye görüntü vercez?
Öncelikle televizyon yok dememişsiniz. Televizyonla bilgisayar mesafesi uzak diyince hali hazırda eski bir model televizyonunuz var zannettim. Ve bunun için yeni nesil android tvsi olan bir televizyon istiyorsun gibi konuşmussun bilader.

Öncelikle televizyon yok dememişsiniz. Televizyonla bilgisayar mesafesi uzak deyince halihazırda eski bir model televizyonunuz var zannettim. Ve bunun için yeni nesil Android TV'si olan bir televizyon istiyorsun gibi konuşmussun birader.

2.el televizyon alacağım demişim zaten kafamızda televizyon yeri belirlediğimiz için mesafeyi uzak diyorum + televizyon olsa televizyon konusu açmam.

En dandüğinden bir Android çubuk alıp uzak masaüstü kullanabilirsiniz.

Tamam hocam peki televizyon önerisi var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı