Masaüstü bilgisayarımın Wi-Fi çekimi nasıl arttırılır?

karahisarlı

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.
Masaüstü bilgisayarım, modemin dibinde olmasına rağmen Wi-Fi çekim gücü çok düşük.
Modem ve masaüstü pandemide salondaydı, artık yerinin değişmesi gerekiyor ve modemin yerinin değişme ihtimali yok.
Dizüstü bilgisayar, tablet, telefonda çekim gücü çok iyi.
Modemden Wi-Fi kanal ayarlarına baktım ama yok. Düzelmiyor, Masaüstünde sıkıntı var.
Masaüstünün çekim gücünü normal hale getirmek için nasıl bir donanım takviyesi yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Masaüstü bilgisayarım, modemin dibinde olmasına rağmen Wi-Fi çekim gücü çok düşük.
Modem ve masaüstü pandemide salondaydı, artık yerinin değişmesi gerekiyor ve modemin yerinin değişme ihtimali yok.
Dizüstü bilgisayar, tablet, telefonda çekim gücü çok iyi.
Modemden Wi-Fi kanal ayarlarına baktım ama yok. Düzelmiyor, masaüstünde sıkıntı var.
Masaüstünün çekim gücünü normal hale getirmek için nasıl bir donanım takviyesi yapmalıyı.

İlk cümlen de yazmışsın dibinde neden Wi-Fi kullanıyorsun Ethernet ile bağlansan o zaman bu sorun kalmaz ki modem ile masaüstü bilgisayar yan yana olduğu zaman en sağlıklısı kablolu bağlantıdır. Kablolu bağlanıp bir de o şekilde hız testi yaparsan o zaman farkı göreceksin.

Normal hale getirmek için nasıl bir donanım takviyesi yapmalıyım?

-USB üzerinden Wi-Fi veren adaptörler var bunlardan bütçenize uygun olanı kullanabilirsiniz kullanabilirsiniz gayet işinize yarar.

Dibinde neden Wi-Fi neden kullanıyorsun Ethernet ile bağlansan o zaman bu sorun kalmaz ki.

-Eğer hala dibinde kullanacaksan gerçekten Ethernet kullanmakta fayda var.

İlk cümlen de yazmışsın dibinde neden Wi-Fi neden kullanıyorsun.

-Odasını değiştireceğim demiş kullanıcı.

Pandemide salondaydı, artık yerinin değişmesi gerekiyor ve modemin yerinin değişme ihtimali yok.

-Hala pandemi devam ediyor tedbirlere uymayı unutmayın.

Şu anda kullandığın Wi-Fi parçasını dizüstü bilgisayarına takıp o şekilde dener misin? Dizüstü bilgisayarın kendi Wi-Fi kapatırsın. Eğer dizüstü bilgisayarda da düzgün çalışıyorsa o zaman senin masaüstü bilgisayarında driver hatası vardır. Eğer dizüstü bilgisayarda da parça çalışmıyorsa arızalıdır yeni bir tane alırsın.

Şu anda kullandığın Wi-Fi parçasını dizüstü bilgisayarına takıp o şekilde dener misin? Dizüstü bilgisayarın kendi Wi-Fi kapatırsın. Eğer dizüstü bilgisayarda da düzgün çalışıyorsa o zaman senin masaüstü bilgisayarında driver hatası vardır. Eğer dizüstü bilgisayarda da parça çalışmıyorsa arızalıdır yeni bir tane alırsın.
Hocam şuan herhangi bir harici Wifi kullanmıyorum.
Bilgisayarımın yerini değiştirmek zorunda kaldım.
Ethernet ile kullanamıyorum
Alıcın güçsüz olabilir mi?
Çok büyük ihtimalle masaüstündeki dahili adaptör öyle
@Painlower412
sizin bildiğiniz mümkün olduğunca en yüksek verimi verecek usb wifi önerisi alırım
Mesela şu nasıl olur ?

Son düzenleme:

-Etiketiniz için teşekkür ederim.

Mesela şu nasıl olur?

-Aşırı pahalı bir ürün almanız gerek yok Online rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız benim size önerim daha ucuz almanız yönünde olacaktır:

-İki örnek:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı