Selamlar, masaustu bilgisayarlar oyunda cok elektrik harcar mı? Sirf o yuzden laptop mu almalıyım o kadar fark yaratir mi kararsiz kaldim yardimci olabilecek var mi?
Selamlar, masaustu bilgisayarlar oyunda cok elektrik harcar mı? Sirf o yuzden laptop mu almalıyım o kadar fark yaratir mi kararsiz kaldim yardimci olabilecek var mi?
850wat kullanan sistemin yoksa faturaya aşırı yansımaz, elektrik harcama durumu kaç saat açık kaldığına ve sisteminin kaç wat güç çektiğine bağlı aslında.Selamlar, masaustu bilgisayarlar oyunda cok elektrik harcar mı? Sirf o yuzden laptop mu almalıyım o kadar fark yaratir mi kararsiz kaldim yardimci olabilecek var mi?
Laptop güneş enerjisi ile şarj edilmeyeceği için pek fark olmaz![]()
850wat kullanan sistemin yoksa faturaya aşırı yansımaz, elektrik harcama durumu kaç saat açık kaldığına ve sisteminin kaç wat güç çektiğine bağlı aslında.
Bir yerde duydum en azi bile bayağı bir elektrik yiyormus azimsanmayacak kadar.
1500W %90 platinium alırsın, sana 1350W efektif verir... Peki azıcık sağduyulu olalım. Arabada gaza basmıyorsan rölantide takılıyor, bilgisayarda basit işler yaptığında rölantide takılacak ve sürekli 1350W tüketmeyecek.Selamlar, masaustu bilgisayarlar oyunda cok elektrik harcar mı? Sirf o yuzden laptop mu almalıyım o kadar fark yaratir mi kararsiz kaldim yardimci olabilecek var mi?
Bir yerde duydum en azi bile bayağı bir elektrik yiyormus azimsanmayacak kadar.
Ortalama bir watta sahip bilgisayarla PS5 arasinda cok bir fark var midir peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.