Miellaee Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 88 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #11 ARDACD dedi: @Shrsk @Emir Baltaş @Miellaee ve @Finch0900 sizlerin önerilerinizi dikkate alarak şöyle bir masaüstü elde ettim sizce nasıl olmuş? Eki Görüntüle 1830114 Genişletmek için tıkla... Güzel olmuş eline sağlık.~
ARDACD dedi: @Shrsk @Emir Baltaş @Miellaee ve @Finch0900 sizlerin önerilerinizi dikkate alarak şöyle bir masaüstü elde ettim sizce nasıl olmuş? Eki Görüntüle 1830114 Genişletmek için tıkla... Güzel olmuş eline sağlık.~
Shrsk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 383 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Haziran 2023 #12 ARDACD dedi: Peki sizce nasıl bir arka plan koymalıyım hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi zevkleriniz nelerdir bilmiyorum, ben The Godfather serisinden koymuştum.
ARDACD dedi: Peki sizce nasıl bir arka plan koymalıyım hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi zevkleriniz nelerdir bilmiyorum, ben The Godfather serisinden koymuştum.