Masaüstü mü almak mantıklı laptop mu?

Hocam bilgisayar almaktaki amacım aradaki üç sene içerisinde yazılım ile ilgili temel bilgileri öğrenmek. Sonra üniversitede seçersem sıfır bilgiyle gitmek kötü olur diye düşünüyorum.
Hocam eğer şu anda da illaki bir şey lazım diyorsanız Pollux 3APU | Game Garaj bunu alın. 3 sene idare edecektir. Kalan paranın da üzerine birikim yaparak üniversitede laptop alın.

Bence masaüstü alırsan satma potansiyelin daha yüksek. Zaten ilk yıllarda taşınabilir bilgisayara neredeyse hiç ihtiyacın olmuyor. Sana 4-5 sene laptop lazım değil. Zamanı gelince alırsın laptopu.
Senin yerinde olsam masaüstü alırdım.
Sonra üniversitede seçersem sıfır bilgiyle gitmek kötü olur diye düşünüyorum.
Olmaz. Temel bilgiyi öğrenmen sadece ilk sınıftaki bölüm derslerinde biraz işine yarar o kadar. Çok büyütme o olayı. Şu anki telefonlar bile bahsettiğin seviye programlama için yeterli zaten.

Arkadaşlar şu an fiyatı 7500-8000 TL olan bilgisayarlara bakıyorum. Sizce 3 sene için fiyatı çok yüksek mi? Parçaları yeni olduğu için satma imkanım daha yüksek olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı